BEVEILIGDE TOEGANG

VDF as a Service

VDF as a Service, ontzorgt de apotheekhoudende huisarts op het gebied van ICT. Promedico-VDF wordt binnen dit concept (VAAS) als dienst aangeboden binnen een beveiligde omgeving waar gebruikers altijd en overal toegang toe hebben. Ook de werkplekken en kantoorautomatisering van de praktijk worden beheerd en onderhouden. Wel zo makkelijk.

“Geen omkijken meer naar back-ups en updates. Ideaal.”

Dr. Robert Wladasch, Apotheekhoudende Huisarts in Haarle.

Doordat het huisartsinformatiesysteem (HIS) en de kantoorautomatisering niet meer draaien op een lokale server in de huisartspraktijk, maar op centrale servers, worden back-ups en updates voor de praktijk uitgevoerd. De hosting en het netwerkbeheer worden verzorgd door Techni Team. De beveiligde datacenters staan in Nederland waardoor ze onder de Nederlandse wetgeving vallen. Voor toegang tot deze servers wordt gebruikgemaakt van een beveiligde dataverbinding. De medische gegevens worden op verschillende fysieke locaties opgeslagen. Zo is de continuïteit gewaarborgd.

De voordelen van VDF as a Service

L

Updates en back-ups van Promedico-VDF en stamtabellen worden verzorgd

L

Altijd en overal toegang tot Promedico-VDF middels een beveiligde verbinding

L

Betere performance (snelheid) van Promedico-VDF

L

Één aanspreekpunt voor alle ICT

L

Vooraf afgesproken totaalkosten

L

Automatisch voldoen aan alle eisen die aan zorgsystemen worden gesteld

L

Medische gegevens worden op verschillende fysieke locaties opgeslagen

Lokale ICT

Apotheekhoudende huisartsen hebben de optie om lokaal gebruik te maken van een VAAS-gecertificeerde ICT-dienstverlener voor hun kantoorautomatisering. Deze VAAS-partners zijn gecertificeerd en beschikken over kennis en ervaring van zowel VDF als werkplekautomatisering, en zijn bekend met apotheekhoudende huisartsenpraktijken. Neem contact op met TechniTeam voor de VAAS-partner in jouw regio.