Aanbod

Promedico-VDF modules

Voor u geselecteerd:

Promedico-VDF (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Bekijk ook onze aanvullende modules:

Proactief herhalen
Central filling
Baxteren
Patiëntportaal

Voor u als apotheekhoudende huisarts en voor de zorginstellingen waar uw cliënten verblijven, kost het werken met papieren toedienlijsten onnodig veel tijd. De elektronische toedienregistratie-app van Boomerweb, die in Promedico-VDF is geïntegreerd, lost dat op. Bovendien faciliteren we u met deze app in het vergroten van medicatie-veiligheid.

Tijd besparen en makkelijker schakelen

Met de geïntegreerde koppeling van de elektronische toedienregistratie-app van Boomerweb in Promedico-VDF maakt u een mooie stap naar papierloos werken, verkort u de lijnen en bespaart u veel tijd.

De koppeling met de app helpt u makkelijker te schakelen met (thuis)zorgmedewerkers. Zij hebben zo altijd het meest actuele medicatieoverzicht van hun cliënt bij de hand.  Wijzigingen en nieuw voorgeschreven medicatie zijn direct digitaal zichtbaar in de app van de zorgmedewerker. Gevolg: het aantal toedienfouten vermindert sterk en de medicatieveiligheid blijft gewaarborgd.

De belangrijkste pro’s

  • Tijd besparen
  • Einde aan papieren toedienlijsten
  • Altijd actuele medicatie-overzichten
  • Waarborging medicatie-veiligheid
  • Prettiger werken met zorgorganisaties

 

Nu de koppeling activeren

Direct profiteren van de voordelen van de elektronische toedienregistratie-app in VDF? Neem contact op met Boomerweb of vul het contactformulier in voor meer vragen.