Apro

het eerste farmaceutisch zorgsysteem

Het eerste farmaceutisch zorgsysteem

Vergrijzing, meer chronische aandoeningen, complexe zorgvragen en stijgende zorgkosten: het zijn ontwikkelingen waar u als zorgverlener mee te maken heeft. Tegelijkertijd wilt u de kwaliteit van de zorg garanderen en persoonlijke zorg blijven bieden aan uw patiënten. Dit vraagt om actuele en volledige medische gegevens, de mogelijkheid om samen te werken met andere zorgverleners en een efficiënte ondersteuning van de processen in uw apotheek.

Apro in de media

Promedico ontwikkelt momenteel het eerste farmaceutisch zorginformatiesysteem: een systeem voor de apotheek dat inspeelt op de toekomst van de farmaceutisch zorg. Een grote wens in de apotheek is om de distributie en zorginhoudelijke taken te scheiden in het systeem, maar die wel met elkaar te kunnen laten ‘praten’. Het nieuwe farmaceutische zorgsysteem moet zowel kunnen draaien als onderdeel van een apotheekketen als in de vorm van een systeem voor de zelfstandige apotheek. Omdat het kan samenwerken met systemen van andere zorgaanbieders bestaat de mogelijkheid voor het hebben van multidisciplinair overleg.

De belangrijkste Pro’s van Apro:

  • Uw patiënt centraal
  • Ondersteuning in farmaceutische zorg
  • Samenwerking met andere zorgverleners
  • Modern en toekomstbestendig
  • Goed beveiligd volgens wet- en regelgeving
  • Intuïtief in gebruik en productiviteitsverhogend
  • Altijd en overal beschikbaar

Demo’s Apro

Bent u benieuwd naar het nieuwe zorgsysteem voor de apotheek? Wij geven de komende periode een aantal demo’s in onze Aprotheek in Utrecht. Indien u niet werkzaam bent in een apotheek, bent u welkom indien er plaats beschikbaar is.

De ontwikkeling van Apro
Voor de start van de ontwikkeling van Apro is er een intensief verkenningstraject geweest met apotheekketens zoals BENU en Thio Pharma, gezondheidscentra en apotheken (Zorgapotheek Nederland) van Arts en Zorg. De wensen die in dit traject zijn geuit, vormen het fundament van het farmaceutisch zorgsysteem. Maar ook tijdens de ontwikkeling van het zorgsysteem wordt er volop gebruikt gemaakt van de kennis en ervaring van zorgspecialisten. In onderstaand filmpje kunt u zien hoe Apro in samenwerking met toekomstige gebruikers wordt gemaakt.

Meer informatie

Op dit moment werken onze collega’s hard aan het nieuwe systeem. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@promedico.nl.