Griepmailing

Griep kan ernstige gevolgen hebben voor ouderen en mensen met bepaalde aandoeningen. Gelukkig kunnen grote gezondheidsproblemen worden voorkomen door de jaarlijkse griepprik. Maar het verzorgen van de griepmailing is een hele organisatie voor uw praktijk.

Promedico helpt u daarom graag bij de griepmailing. U selecteert de patiënten die een griepprik moeten ontvangen en wij zorgen ervoor dat zij een schriftelijke uitnodiging ontvangen. Omdat Promedico iedere jaar voor ruim 500 praktijken de griepmailing verzorgt, kunnen wij deze voor een zeer voordelig tarief aanbieden. Met de service van Promedico bespaart u dus een hoop tijd en geld én kunt u erop vertrouwen dat uw patiënten tijdig worden geïnformeerd over de griepprik. Ook als u niet met een HIS van Promedico werkt, kunt u gebruik maken van onze dienst.

Wat doen wij voor u?

Binnen uw eigen HIS selecteert u de patiënten die in aanmerking komen voor de griepprik. Wij zorgen er vervolgens voor dat zij tijdig een schriftelijke uitnodiging ontvangen. De brief wordt zo opgesteld dat voor uw patiënten duidelijk is dat deze van uw praktijk afkomstig is. Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang, zodat u er gerust op kunt zijn dat de mailing volgens planning verloopt. De griepmailing van Promedico bevat de onderstaande onderdelen.

  • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
  • Integreren van vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie in de uitnodiging
  • Drukken van de uitnodigingen in standaard sjabloon of eigen ontwerp
  • Vouwen van de uitnodigingen en verpakken in vensterenveloppen
  • Toevoegen van de griepfolder van de SNPG (indien gewenst)
  • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar uw praktijk, zodat u de verspreiding  zelf kunt verzorgen

Vaccinaties en griepfolders

U bestelt de griepvaccinaties bij de SNPG via www.snpg.nl. Indien gewenst, bestelt u hier ook griepfolders bij. De griepfolder zorgt ervoor dat uw patiënten goed zijn voorgelicht.Als wij de griepmailing voor u mogen verzorgen, moeten de griepfolders afgeleverd worden op onderstaand adres:

Promedico
p/a Edisonweg 10
3442 AC  Woerden

Contact

Wilt u de griepmailing door Promedico laten verzorgen? Vul dan het aanmeldformulier snel in en stuur deze naar offerte@promedico.nl. Heeft u vragen over de griepmailing? Neem dan contact op met ons Projectbureau via mailing@promedico.nl of 030 – 6016 621.

'Met jaarlijks 3500 uitnodigingen voor de griepvaccinatie is het heel belangrijk dat het gelijk goed gaat. Ik ben daarom heel blij dat Promedico deze mailing voor ons verzorgt.'

Carla Swart, Praktijkmanager

Deadlines

Om ervoor te zorgen dat uw patiënten tijdig worden ingelicht over de griepprik, moeten wij ons aan strakke deadlines houden. Zorg dat u zo snel mogelijk, uiterlijk op onderstaande datum, de getekende offerte naar ons heeft gestuurd.

Batch 1 Vrijdag 25 augustus 2017
Batch 2 Vrijdag 01 september 2017
Batch 3 Vrijdag 08 september 2017
Batch 4 Vrijdag 15 september 2017
Batch 5 Vrijdag 22 september 2017