Gebruikersvereniging apro

Schrijf je hier in voor de gebruikersvereniging

Over de Gebruikersvereniging APRO

 

Op 12 januari 2021 is de gebruikersvereniging APRO opgericht. Het bestuur wordt gevormd door Frank de Ligt, Rik de Ruiter en Arjen Ypma. De gebruikersvereniging behartigt de belangen van de gebruikers van APRO. Het bestuur vertegenwoordigt APRO o.a. in de overleggen van NedAIS, een landelijke vereniging van de verschillende gebruikersverenigingen.

Daarnaast zal de gebruikersvereniging APRO een softwarecommissie samenstellen met roulerende deelnemers (zowel apothekers als assistenten) uit verschillende apotheken. Deze softwarecommissie denkt mee over de doorontwikkeling van APRO. Meer informatie hierover vind je op de website www.gvapro.nl.

De contributie van het lidmaatschap voor de gebruikersvereniging APRO bedraagt € 60,- per jaar per apotheek (prijspeil 2021) en zal jaarlijks geïncasseerd worden door de gebruikersvereniging APRO. Promedico zal € 5,- per maand per apotheek korting verstrekken op de maandelijkse incasso (of € 30,- op halfjaarlijkse incasso).

Jij als APRO-gebruiker kunt dus kostenneutraal lid worden van de gebruikersvereniging!

Regel hier je inschrijving

Schrijf je in voor de Gebruikersvereniging door het inschrijfformulier te downloaden en hieronder ingevuld in te leveren. Downloaden kan hier of via onderstaande knop.

Lever het ingevulde formulier in via de mail, naar: verkoop@promedico.nl