Ontmoet Ons Team

Het kiezen van een informatiesysteem voor je praktijk of apotheek is een belangrijke stap. Onze accountmanagers staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw keuze.

Maak kennis
Monique Hoekerd-Vos

Monique Hoekerd-Vos

Accountmanager Noord-Nederland

Ik ben Monique en ik sta voor je klaar in de regio Noord-Nederland. Ben je nieuwsgierig naar wat APRO voor jou en je apotheekteam kan betekenen? Dan kom ik graag bij je langs om je zo goed mogelijk te helpen.

Jeroen Schilder Spel

Jeroen Schilder Spel

Accountmanager Midden-Nederland

Ik ben Jeroen en ik sta voor je klaar in de regio Midden-Nederland. Ben je nieuwsgierig naar wat APRO voor jou en je apotheekteam kan betekenen? Dan kom ik graag bij je langs om je zo goed mogelijk te helpen.

Chantal Bos

Chantal Bos

Accountmanager Zuid-Nederland

Ik ben Chantal en ik sta voor je klaar in de regio Zuid-Nederland. Ben je nieuwsgierig naar wat APRO voor jou en je apotheekteam kan betekenen? Dan kom ik graag bij je langs om je zo goed mogelijk te helpen.

Marijn van der Zouw

Marijn van der Zouw

Accountmanager Noord-Nederland

Ik ben Marijn en ik sta voor je klaar in de regio Noord-Nederland. Ben je nieuwsgierig naar wat Promedico-ASP voor jou en je praktijk kan betekenen? Dan kom ik graag bij je langs om je zo goed mogelijk te helpen.

Pim Kerstens

Pim Kerstens

Accountmanager Zorggroepen

Ik ben Pim en ik sta klaar voor de zorggroepen in Nederland. Ben je nieuwsgierig naar wat Promedico-ASP voor jou en je praktijken kan betekenen? Dan kom ik graag bij je langs om je zo goed mogelijk te helpen.

Monique van der Fluit

Monique van der Fluit

Accountmanager (Zuid-) Nederland

Ik ben Monique en ik sta klaar voor (apotheekhoudende) huisartsen en zorggroepen in de regio (Zuid-) Nederland. Ben je nieuwsgierig naar wat Promedico voor jou en je praktijk kan betekenen? Ik kom graag langs om je zo goed mogelijk te helpen.