Voor wie

Huisartsen

Voor u geslecteerd:

Promedico-ASP (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Assistentenmodule
Patiëntportaal

Download hier onze brochure als PDF.

U en uw praktijk nog beter laten werken. Nog meer gefocust op de beste resultaten en de beste dienstverlening voor uw patiënten. Dat is waarvoor wij alles in het werk stellen. Met als belangrijkste graadmeter: is het beter voor iedereen? Voor u, uw naaste collega’s, uw patiënten, maatschappelijk. Vanuit die gedachte presenteren we u graag Promedico-ASP, hét plaats- en tijdonafhankelijke huisartsinformatiesysteem (HIS).

Modern en intuïtief

Het huisartsinformatiesysteem Promedico-ASP heeft een moderne, overzichtelijke en intuïtieve opzet, dat u snel in de vingers heeft. Het systeem is zodanig opgebouwd dat het naadloos aansluit op uw manier van werken, zodat u uw aandacht volledig op de patiënt kunt richten.

Optimale ondersteuning van uw werkprocessen

Promedico-ASP zorgt daadwerkelijk voor een aanzienlijke ontlasting van uw dagelijkse werkzaamheden. Het is afgestemd op de verdeling van de taken tussen de diverse praktijkmedewerkers en ondersteunt hun werkprocessen
optimaal. Hierdoor bouwt u met elkaar aan overzichtelijke dossiers.

U bent verantwoordelijk voor de automatiseringsvraagstukken in uw praktijk en op zoek naar een nieuw huisartsinformatiesysteem? Bent u benieuwd naar wat Promedico daarin zou kunnen betekenen?

Lees hier alles over Promedico-ASP.