Ontwikkelingen Promedico
24 jun, 2021

De focus in de zorg verschuift steeds meer van behandelen naar preventie en de ‘patiënt’ schuift steeds meer richting de rol van ‘consument’. De werkdruk van de zorgprofessional wordt steeds hoger en de zorgvraag wordt steeds complexer.

De behoefte aan een zorg informatieplatform voor multidisciplinaire teams in de (eerste lijns)zorg die nauw met elkaar samenwerken en integraal de zorg rondom de patiënt organiseren wordt steeds groter.

Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van werken. Hierin gaat Promedico haar klanten ondersteunen en voorzien van een oplossing, passend bij deze (nieuwe) manier van werken. Dit wordt een flexibel en een toekomstbestendig systeem, aansluitend bij de wensen en behoeften van jou als zorgverlener.

Gedurende deze ontwikkelingen blijft de ondersteuning van de huidige softwarepakketten doorgaan zoals jullie van ons gewend zijn.

De komende periode gaan we je regelmatig informeren over de ontwikkelingen die op dit moment daadwerkelijk uitgevoerd worden bij Promedico. We nemen jullie graag stap-voor-stap mee in deze ontwikkeling!

dashboard optimaal aanschrijven

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Koppeling APRO met Pharmeon

Koppeling APRO met Pharmeon

De koppeling met Pharmeon is inmiddels gereed voor bredere uitrol bij de APRO-gebruikers. Door deze koppeling kunnen APRO-gebruikers gebruik maken van “Uw zorg online” van Pharmeon. "Uw zorg online" is rechtstreeks gekoppeld met APRO en stelt...