Ontwikkelingen Promedico
24 juni 2021

De focus in de zorg verschuift steeds meer van behandelen naar preventie en de ‘patiënt’ schuift steeds meer richting de rol van ‘consument’. De werkdruk van de zorgprofessional wordt steeds hoger en de zorgvraag wordt steeds complexer.

De behoefte aan een zorg informatieplatform voor multidisciplinaire teams in de (eerste lijns)zorg die nauw met elkaar samenwerken en integraal de zorg rondom de patiënt organiseren wordt steeds groter.

Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van werken. Hierin gaat Promedico haar klanten ondersteunen en voorzien van een oplossing, passend bij deze (nieuwe) manier van werken. Dit wordt een flexibel en een toekomstbestendig systeem, aansluitend bij de wensen en behoeften van jou als zorgverlener.

Gedurende deze ontwikkelingen blijft de ondersteuning van de huidige softwarepakketten doorgaan zoals jullie van ons gewend zijn.

De komende periode gaan we je regelmatig informeren over de ontwikkelingen die op dit moment daadwerkelijk uitgevoerd worden bij Promedico. We nemen jullie graag stap-voor-stap mee in deze ontwikkeling!

dashboard optimaal aanschrijven

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.