Direct naar het MijnPromedico portaal

Heeft u al een MijnPromedico account? Klik hier om direct naar het portaal te gaan.

Het MijnPromedico portaal

Het MijnPromedico portaal is een extra beveiligd deel van onze website waar u als klant kunt inloggen nadat u een persoonlijk account voor het portaal heeft aangemaakt. (Zie voor het aanmaken van een MijnPromedico account de instructies hieronder onder ‘MijnPromedico aanmaken’.) MijnPromedico fungeert als klantportaal waar klanten terecht kunnen voor up-to date nieuws en mededelingen over onze producten. Naast deze, voor gebruikers van onze producten, relevante informatie, verstrekt het portaal ook informatie over (openstaande) meldingen. Iedere medewerker van een praktijk of apotheek waar een Promedico systeem wordt gebruikt kan hiervoor een eigen, persoonlijk account aanmaken.

MijnPromedico aanmaken

Bent u klant van ons en wilt u graag gebruik maken van het MijnPromedico portaal? Wanneer u het onderstaande formulier invult ontvangt u binnen enkele werkdagen uw inloggegevens van ons. Voor het MijnPromedico portaal dient u een persoonlijk account aan te maken, het is dus niet mogelijk om één algemeen account aan te maken voor alle medewerkers van uw praktijk of apotheek. Zodoende dient zowel het e-mailadres als het mobiele telefoonnummer dat aan uw account gekoppeld is van u persoonlijk te zijn. Er kan dus geen gebruik worden gemaakt van een algemeen e-mailadres of een info mail. Het mobiele nummer dat u opgeeft gebruiken wij uitsluitend voor het toezenden van een controle-sms gedurende het inlogproces zodat u extra veilig kunt inloggen in het portaal.

Nadat u het aanmeldformulier naar ons heeft verzonden ontvangt u binnen enkele dagen uw inloggegevens in uw mailbox.

MijnPromedico portaal

  • Hierop ontvangt u uw sms-verificatiecode wanneer u inlogt op MijnPromedico. Het nummer dient de volgende vorm te hebben: 31612345678. (uw landcode, zonder + of 00, gevolgd door een 6, gevolgd door uw mobiele telefoonnummer.)

Nadat u het aanmeldformulier naar ons heeft verzonden ontvangt u binnen enkele dagen uw inloggegevens in uw mailbox.