Sinds afgelopen maandag staat APRO release 3.11 in productie. We houden jullie graag op de hoogte van de inhoud van deze release.

Interactie MFB’s

Per november zijn de klassieke interactiebestanden uit de G-standaard vervallen en is de interactiebewaking alleen nog mogelijk via gebruik van Medische Farmaceutische Beslisregels (MFB’s). Het doel van de MFB’s is om de signalering relevanter te maken door meer patiëntkenmerken te betrekken in de medicatiebewaking.  Deze APRO release staat hoofdzakelijk in het teken van in gebruik name van onze MFB service en de overgang naar deze nieuwe vorm van interactiebewaking.

Koppeling met Brocacef

Zoals al eerder genoemd, voorziet APRO in de koppeling met groothandelsfunctionaliteit van Brocacef. Dit omvat BrokisPro, Brocacef Maatmedicatie, Brocacef CeFi én het gebruik van de elektronische pakbon van Brocacef. De laatste twee punten zitten op dit oment in de afrondende fase. Maak jij ook gebruik van de dienstverlening van Brocacef? Dan gaan we graag met je in gesprek over de voordelen van APRO in jouw apotheek.

ETRS Nedap

Ook wordt aan de aanlevering van elektronische toedienlijsten aan Nedap de laatste hand gelegd. Deze koppeling zit nu nog in afrondende ontwikkel- en/of testfase.

Robopharma

Aan de koppeling met de robot van Robopharma wordt hard gewerkt.