Sofa B.V kiest voor Promedico
4 november 2021

Sofa verzorgt al bijna 30 jaar een breed pakket aan ondersteunende en ondernemende diensten voor apotheekhoudende huisartsen. Sofa kiest ervoor om alle aangesloten praktijken aan te sluiten op de software van Promedico. De innovatie en vernieuwingskracht van Promedico is de belangrijkste reden om als Sofa voor deze samenwerking te kiezen.

“Promedico biedt veel voordelen voor onze huisartsen, zo kunnen we ze optimaal ondersteunen vanuit de centrale organisatie”, zegt Marc van Loenhout, directeur Sofa B.V.

Promedico staat als leverancier van informatiesystemen voor huisartsen en apothekers voor meer eenvoud en overzicht in de dagelijkse complexiteit. De eenvoud van onze oplossingen helpt de eerstelijnszorg om efficiënter en succesvoller te zijn in hun werk.

‘’We kijken ernaar uit om de leden van de Sofa te voorzien van onze oplossingen en bedanken Sofa voor het vertrouwen in Promedico’’, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.