Belangrijke informatie praktijkovername per 01 januari 2017

Wanneer een andere huisarts uw praktijk overneemt, komt daar veel bij kijken. Zowel voor u als voor de huisarts die uw praktijk overneemt. Ook in Promedico-ASP of Promedico-VDF moeten wij voor een praktijkovername een aantal aanpassingen doen. Voor een goede overdracht is het belangrijk dat u en de overnemende huisarts onderstaande informatie goed doorlezen en rekening houden met de deadlines.

Als uw praktijk per 01 januari 2017 wordt overgenomen, valt dit samen met een kwartaalwissel. De impact op de aanpassingen in Promedico-ASP of Promedico-VDF is in dit geval groter dan normaal. Vanwege de doorlooptijd bij diverse instanties, kan Promedico de praktijkovername alleen uitvoeren als onderstaande acties tijdig zijn uitgevoerd.

  • De overnemende huisarts dient zo snel mogelijk, uiterlijk 1 november 2016, de offerte voor praktijkovername binnen Promedico getekend retour gezonden te hebben. De offerte vraagt u of de overnemende huisarts aan via offerte@promedico.nl.
  • De overnemende huisarts dient zo snel mogelijk, uiterlijk 1 november 2016, bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te staan.
  • De overnemende huisarts dient zo snel mogelijk, uiterlijk 01 december 2016, van Vektis een Praktijk AGB-code gekregen te hebben. Let op! Een Praktijk AGB-code kan alleen aangevraagd worden met een actieve inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Verdere informatie over acties die ten aanzien van Promedico-ASP of Promedico-VDF genomen moeten worden, ontvangt u van ons nadat wij de getekende offerte retour hebben gekregen. Heeft u nu al vragen over Promedico-ASP of Promedico-VDF met betrekking tot de overname van uw praktijk? Bel dan ons afdeling verkoop op 030 601 6616 of stuur een e-mail naar verkoop@promedico.nl. Wij doen ons best u en de overnemende huisarts zo goed mogelijk te ondersteunen bij de overname van uw praktijk.