Centrale voorzieningen in ‘Doe maar duurzaam!’ op RTL7

Samenwerking is noodzakelijk om te voldoen aan de toenemende vraag naar kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid, service en efficiëntie in de zorg. Promedico en Care2U hebben het initiatief genomen tot centrale voorzieningen, een organisch ICT-systeem, waarmee deze digitale samenwerking gerealiseerd kan worden. Wil jij meer weten over dit initiatief? Zondag 4 december 2016 om 12.30 uur wordt aandacht besteed aan centrale voorzieningen in ‘Doe Maar Duurzaam!’ op RTL 7.

‘Doe Maar Duurzaam!’ is een informerend programma over diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties. Dit kan variëren van energie tot bouw en tot duurzaam ondernemen. In de uitzending van 4 december wordt ‘centrale voorzieningen’ uitgelicht, een duurzaam initiatief dat zorgt voor betere digitale samenwerking in de zorg. Manager Innovatie en Product bij Promedico Egbert van Gelder legt uit waarom de organisatie dit initiatief in samenwerking met Care2U is gestart. Sergej van Middendorp, Systeemontwerper, licht toe wat Stichting Koppeltaal in de ggz heeft bereikt en welke voordelen centrale voorzieningen in de eerstelijns zorg kunnen hebben.

doe-maar-duurzaam

Kijk zondag 4 december 2016 om 12.30 uur naar ‘Doe maar duurzaam!’ op RTL7 en leer meer over centrale voorzieningen in de eerstelijns zorg. De herhaling is te zien op zaterdag 10 december 2016 om 13.30 uur op RTL 7.
Voor meer informatie over centrale voorzieningen gaat u naar www.promedico.nl/innovatie of neemt u contact op via communicatie@promedico.nl.