E-health voornemens voor 2019

Zet samen met Promedico een grote stap voorwaarts op het gebied van e-health en zelfzorg voor patiënten.

Het afgelopen jaar hebben we veel bereikt op het gebied van e-health en digitale zorginnovatie. Van ons nieuwe ZelfZorg platform (PGO), tot de ontwikkeling, samen met Pharmeon, van de bijbehorende Uw Zorg online app. Hiermee gaan we u helpen uw praktijk en zorggroep verder te digitaliseren. Denk hierbij aan het voorbereiden van uw consult met behulp van digitale vragenlijsten of uw patiënten die zelfstandig streefwaarden monitoren. 2019 wordt het jaar van op een open en innovatieve manier (online) werken en communiceren met patiënten.


Kom langs tijdens de e-healthweek 2019

Op 23 januari 2019 kunt u ons bezoeken tijdens de Uw Zorg online challenge. Tijdens het congres presenteren we welke functionaliteiten u aan patiënten kunt gaan aanbieden, delen we de bevindingen uit onze eerste pilots en onze concrete plannen voor het komend jaar.

Ook geven we een workshop over het werken met de Uw Zorg online App van Promedico en Pharmeon, kunt u zich opgeven voor een demonstratie van Promedico’s ehealthservices en kunt u ons bezoeken op onze stand.

 

Tijdens het congres kunt u zich verder laten inspireren door de sprekers of u kennis verbreden tijdens een verdiepingssessie. Van een update door LHV, InEen en NHG over het OPEN programma (online dossierinzage per 2020), tot Herko Wegter en Aty de Ruiter uit de regio Zorg4Zeist waar ruim 20 Promedico praktijken samen succesvol één regionaal digitaal kanaal creëerden voor hun patiënten: het programma is ook dit jaar weer veelzijdig. (Benieuwd naar het volledige programma? Kijk hier.)

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan. Aanmelden kan nog tot 16 januari via het aanmeldformulier.
ABC1 accreditatie is aangevraagd voor 3 uur voor huisartsen en we hopen u hierover binnenkort positief te kunnen berichten.