Voordelig, eenvoudig en snel: Promedico verzorgt graag uw griepmailing

Voor 2018 is de griepmailing inmiddels gesloten. In het voorjaar van 2019 verschijnt informatie over de griepmailing van 2019 en kunt u zich weer aanmelden. 

Wanneer de zomerse zon begint te schijnen wordt het weer tijd om te beginnen met de organisatie van de jaarlijkse griepmailing. Want, in het najaar moeten er al miljoenen brieven zijn verstuurd, om ouderen en iedereen die extra risico loopt om ernstig ziek te worden door griep uit te nodigen voor de griepprik. Dat betekent dat iedere huisartsenpraktijk een flink aantal brieven moet versturen. Van het selecteren van de ontvangers, het organiseren van de vaccinatiedagen en –tijden, het opstellen van de brief tot het printen, vouwen en versturen: de organisatie van de griepmailing kost praktijken vaak veel tijd en werk. Jaarlijks laten daarom ruim 500 praktijken de griepmailing door Promedico verzorgen.

Doordat wij jaarlijks voor ruim 500 praktijken de griepmailing verzorgen kunnen wij deze tegen een zeer voordelig tarief aanbieden. Het drukken en versturen van uitnodigingen in stijl van uw praktijk kan al voor € 0,58 per uitnodiging (exclusief BTW). Wij versturen de griepbrieven uitsluitend via PostNL (basistarief PostNL in 2018 = € 0,83). U bespaart dus tijd en werk én de kosten voor uw praktijk blijven laag.

U kunt gebruik maken van onze service ongeacht welk HIS u gebruikt. U selecteert in uw eigen HIS eenvoudig de juiste patiënten en wij regelen de rest: professioneel en, doordat een groot aantal praktijken jaarlijks van onze service gebruik maakt tegen een voordelig tarief.

Alles eenvoudig geregeld
Om het selecteren van de juiste patiënten binnen uw eigen HIS extra makkelijk voor u te maken bieden wij e-learning aan. De e-learning leidt u stap voor stap door de patiëntselectie zodat u deze snel en eenvoudig kunt maken. Nadat wij de selectie hebben ontvangen nemen wij u verder al het werk uit handen.

Voorgaande jaren had u altijd de mogelijkheid om griepfolders te bestellen en deze mee te sturen met de brieven aan uw patiënten. Door de overheid is dit jaar echter besloten om de informatie uit de folder in een andere vorm aan te bieden. Namelijk doormiddel van briefpapier met op de achterzijde een infographic (informatieve illustratie). In briefpapier met deze infographic wordt zodoende gratis door de overheid voorzien. Uiteraard kunt u uw brieven eenvoudig door Promedico op dit papier laten afdrukken. (Lees hier meer over de griepmailing en het briefpapier)

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Ondersteuning bij de patientselectie doormiddel van e-learning
  • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
  • Integreren van vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie in de uitnodiging
  • Drukken van de uitnodigingen in standaard sjabloon of eigen ontwerp
  • Afdrukken van de uitnodigingen op het door de SNPG aangeleverde papier (achterzijde automatisch bedrukt met infographic)
  • Vouwen van de uitnodigen en verpakken in vensterenveloppen
  • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar uw praktijk, zodat u zelf de uitnodging naar uw patiënten kunt versturen

Meer weten?
Wilt u meer weten over de griepmailing? Lees dan hier verder. Als u zich direct wilt aanmelden voor de griepmailing, vult u het aanmeldformulier in en stuurt u deze naar offerte@promedico.nl.