In één overzicht: de status en locaties van alle recepten van een patiënt

In één oogopslag zien waar alle recepten van een patiënt zich bevinden en welke handelingen er nog moeten worden uitgevoerd? Het kan met farmaceutisch zorgsysteem Apro. In het dashboard heb je eenvoudig inzicht in wat er speelt rondom de patiënt waardoor je veel prettiger én efficiënter werkt.

Wanneer je een patiënt oproept in Apro toont het systeem namelijk alles omtrent die patiënt in één overzicht: waar in het proces alle recepten zich bevinden, welke handelingen nog moeten worden uitgevoerd en, als recepten al klaar liggen, wat de locatiecodes van de Track & Trace zijn. Je hoeft dus niet zelf te zoeken in verschillende bakjes of alles na te lopen: het systeem doet dit voor je.


Zodra de patiënt aan de balie staat heb jij direct inzicht in het complete plaatje. Je weet wat je nog moet doen voor een patiënt en kunt al diens recepten eenvoudig en efficiënt verwerken. Zo bespaar jij tijd en werk en is je patiënt nog sneller geholpen!

Meer over overzicht
Ook in één scherm: inzicht in dagelijks apotheekprocessen en in waar de drukte in de apotheek zich bevindt (bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ of ‘controleren’). Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees hier meer.