Masterclass Promedico-VDF november 2018

Nog efficiënter (samen)werken en alle functionaliteiten van Promedico-VDF optimaal benutten, dat is waar onze jaarlijkse masterclasses op gericht zijn. Al uw vragen worden beantwoord én u bent na het volgen van een masterclass meteen op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Of u nou al jaren met Promedico-VDF werkt of het systeem pas net kent; een masterclass helpt u om net een stapje verder te gaan, waardoor u nóg prettiger een eenvoudiger kunt werken. Vanwege de grote vraag is voor 2018 nog een masterclass georganiseerd op 27 november 2018 in Wieringenwerf. De masterclass wordt gegeven door ervaringsdeskundige, Dokter en VDF-gebruiker Hanneke Tan-Koning.

Hanneke Tan-Koning werkt al ruim 16 jaar met veel plezier als apotheek houdende huisarts bij Apotheekhoudend Huisartsen Giethoorn, waar al ruim 30 jaar Promedico-VDF (en de voorloper hiervan) wordt gebruikt. Ook zit ze al jaren in de softwarecommissie van Promedico-VDF en bekleedt ze een bestuursfunctie bij gebruiksvereniging Atlas. Gedreven door een enorme passie voor de zorg en haar enthousiasme voor innovatie geeft ze daarnaast al een aantal jaar de Promedico-VDF masterclasses. (Meer weten over Hanneke Tan-Koning? Lees hier het artikel ‘Een dag uit het leven van Hanneke Tan-Koning’.) Haar ervaring, passie, enthousiasme én kritische blik maken van de masterclasses jaarlijks druk bezochte en gewaardeerde bijeenkomsten. De masterclasses zijn toegankelijk voor onze VDF-gebruikers, zowel apotheekhoudende huisartsen, als praktijkondersteuners en assistentes zijn welkom. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u uw vragen insturen zodat deze tijdens de sessie kunnen worden beantwoord.

Leerzaam en informeel
De Masterclasses zorgen er op informele wijze voor dat zorgverleners van apotheekhoudende huisartsenpraktijken efficiënter werken en alle functionaliteiten van Promedico-VDF volledig benutten. Daarnaast zijn de deelnemers op de hoogte van alle ontwikkelingen en delen zij ervaringen met collega’s uit andere praktijken. De sessie wordt gegeven door VDF-gebruiker Hanneke Tan-Koning, zij is GAIA-gecertificeerd docente. Naast handige tips en nuttige weetjes over Promedico-VDF geeft zij antwoord op vooraf ingestuurde vragen. Uiteraard is er ook tijdens de Masterclass nog voldoende ruimte voor overige vragen. Voor huisartsen en praktijkondersteuners is accreditatie aangevraagd.

Praktische informatie en inschrijving
Deelname kost 50 euro per deelnemer. De bijeenkomst vindt plaats in Van der Valk Hotel Wieringermeer te Wieringenwerf, op 27 november 2018 om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Voor broodjes en drankjes wordt gezorgd.
Voor de masterclass geldt een minimum van 15 en een maximaal aantal van 40 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen komt de masterclass te vervallen en informeren wij u hier tijdig (minimaal 1 week van tevoren) over.

U kunt zich eenvoudig aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Het formulier biedt u ook de mogelijkheid om uw vragen in te dienen.

Aanmelding masterclass Promedico-VDF

Aanmelding masterclass Promedico-VDF 27 november 2018 - 18:30 - 21:00 uur - Van der Valk Hotel Wieringermeer, Wieringerwerf
  • Laat hier eventueel uw vragen en onderwerpen achter die aan bod moeten komen tijdens de masterclass.