MediSein in Samen Sterk op SBS6

Het programma Samen Sterk van SBS6 besteedt dit weekend aandacht aan de app MediSein. De app is een goed voorbeeld van organisaties die de handen ineen slaan om de zorg in Nederland te verbeteren. Promedico ontwikkelde de app namelijk in nauwe samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. De aflevering wordt zaterdag 11 juni om 16.30 uur en zondag 12 juni om 12.30 uur uitgezonden.

In de praktijk

MediSein is een app die begeleiders en verzorgenden in de intramurale zorg ondersteunt in het toedienproces van medicatie. In de uitzending demonstreren begeleider Wendy en bewoner Benny de app en hoort u alles over de voordelen van MediSein. Promedico en ’s Heeren Loo Zorggroep vertellen u meer over de mooie samenwerking tussen de organisaties.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opnames MediSein bij ’s Heeren Loo Zorggroep

’s Heeren Loo Zorggroep

De ‘s Heeren Loo Zorggroep ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpen jong en oud een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en de zorggroep ondersteunt hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die het werk richting geven.

Samen Sterk

Samen Sterk is een televisieprogramma waarin presentatrices Dian Biemans en Angela van den Broek laten zien hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden.

Meer informatie

Voor meer informatie over MediSein neemt u contact op met Henk Visser via hvisser@promedico.nl of 030 601 6620.