Meld u nu aan: Webinars Promedico-ASP

Update: inmiddels is onderstaande reeks webinars afgelopen. Zodra wij nieuwe workshops of opleidingen aanbieden plaatsen wij deze op onze nieuwspagina. Meer weten over de specifieke trainingsmogelijkheden voor uw praktijk? Kijk op hier voor de mogelijkheden.

(Nog beter) leren werken met Promedico-ASP? Dit najaar hebben wij voor zowel huisartsen als assistentes specifieke Webinars georganiseerd. Deze live online seminars vormen de perfecte basisopleiding en zijn geschikt wanneer u nieuw in een praktijk start, als waarnemer werkzaam bent bij verschillende praktijken of behoefte heeft aan een opfriscursus.

Een Webinar is de ideale manier om op een laagdrempelige manier uw kennis bij te spijkeren: u kunt het Webinar namelijk gewoon via uw computer volgen. In slechts 1 uur tijd krijgt u van ons een complete Promedico-ASP basisopleiding en aan het einde is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Voor huisartsen en assistentes worden verschillende Webinars georganiseerd zo is de kennis die u opdoet optimaal toegespitst op uw functie.

Wat kunt u verwachten:

Praktische informatie

Alle Webinars duren 60 minuten.
Voor ieder Webinar geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen en een maximum van 8.
De kosten per inlog bedragen € 35 euro (ex. btw). De kosten worden gefactureerd aan de praktijk.
U kunt zich kosteloos afmelden tot twee weken voor het door u gekozen Webinar. Na die tijd dient u de inschrijfkosten volledig te voldoen.

Data

De Webinars worden op een aantal donderdagen gegeven. Voor assistentes vinden de Webinars steeds plaats tussen 12.00 – 13.00 uur, de Webinars voor huisartsen vinden plaats tussen 16.00 – 17.00 uur. De precieze data per onderwerp staan vermeld op het aanmeldformulier vermeld.