Nieuwe data voor demonstraties Apro

Werkt u in een apotheek en bent u nieuwsgierig naar een systeem dat verder gaat dan logistieke ondersteuning? Farmaceutisch zorgsysteem Apro sluit aan bij de veranderende rol van de apotheker als zorgverlener. Naast uitmuntende logistieke ondersteuning biedt Apro namelijk ook ondersteuning van zorginhoudelijke taken. Binnen Apro staat de patiënt centraal, kunt u onder andere efficiënter en papierloos werken, snel schakelen tussen administratieve taken en het helpen van een patiënt en werkt u overzichtelijk digitaal. Apro wordt gekarakteriseerd door innovatie, nu en in de toekomst staat (door)-ontwikkeling centraal, zo blijft het systeem aansluiten op de (veranderende) wensen van de apotheker. Kortom: een nieuw systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst en voor geïntegreerde zorg.

De komende tijd geven wij op ons kantoor weer een aantal demonstraties van Apro. Speciaal voor geïnteresseerde apothekers (en apothekersassistenten) die graag op een laagdrempelige manier nader kennis willen maken met Apro. Wij geven u een demonstratie en leggen u meer uit over waar Apro nu staat en onze toekomstvisie, de samenwerking met andere zorgsystemen, hoe wij de overgang naar Apro zo soepel mogelijk laten verlopen en over hoe wij u uitgebreid ondersteunen bij het werken op een nieuwe manier. Want Apro is niet zomaar een nieuw systeem maar staat echt voor procesverandering binnen de apotheek. (Kijk hier voor meer informatie over Apro)

Meldt u nu aan door het onderstaande formulier in te vullen en kom bij ons langs.
Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u van ons nog een bevestiging en alle praktische informatie over de demonstratie.

Aanmelding demonstratie Apro