Contact

Onze afdelingen

Bij Promedico werkt een groot aantal medewerkers in diverse teams met passie voor de zorg aan slimmere software voor de eerstelijnszorg. Als u een vraag of opmerking voor Promedico heeft, is het prettig als u weet met welke afdeling of met welke medewerker u contact zoekt. Wij leggen u graag uit welk team u waarmee van dienst kan zijn.

Salesteam

Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen, aanvullende modules of diensten? Dan staat ons Salesteam voor u klaar om u verder te informeren, een demonstratie te geven of een offerte te maken. Ook als u vragen heeft over de samenwerking met Promedico, kunt u bij ons Salesteam terecht. Onze afdeling Sales is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-601 6616 of via offerte@promedico.nl.

Het Salesteam bestaat uit betrokken accountmanagers en een medewerker verkoop binnendienst.

Marieke Adama
Marketeer

Yolanda Kollee
Accountmanager

Iris Köhlen van Cleef
Accountmanager


Annette Richel
Sales Support

Monique van der Fluit
Accountmanager

Henk Visser
Accountmanager

Pim Kerstens
Account Executive

Marijn van der Zouw
Accountmanager

Projectbureau

Heeft u een offerte van Promedico getekend? Vanaf dat moment is ons Projectbureau uw aanspreekpunt. De medewerkers van het Projectbureau zorgen er met enthousiasme en nauwkeurigheid voor dat uw opdracht gepland en naar tevredenheid uitgevoerd wordt. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-601 6621 of via projectbureau@promedico.nl.

Het Projectbureau zorgt onder andere voor:

  • de overgang van uw huidige systeem naar Promedico-ASP, Promedico-VDF en Apro;
  • de ingebruikname van aanvullende modules, zoals de Assistentenmodule, het Patiëntportaal en Proactief herhalen;
  • een mailing van uw praktijk, waaronder de jaarlijkse griepmailing;
  • overige projecten, zoals een migratie, de samenvoeging van praktijken, de overname van praktijken en pensionering.

Maak kennis met de medewerkers van ons Projectbureau.


Han Doest


Robin van der Lee

Sabine Verbeek PROMEDICO
Sabine Verbeek 


Lenka Donis


Annemarie Stom 


Jarith Vat


Albert-Jaap Houtgast


Raoul Swelsen


Karin Videler


Michel Laduk


Reza Tajvar


Wouter van Koningsbruggen

Servicedesk

Bent u aan het werk in één van onze oplossingen en kunt u hier hulp bij gebruiken? Geen zorgen, onze Servicedesk biedt u graag ondersteuning. Onze eerste lijn helpt u met eenvoudige vragen die snel te beantwoorden zijn, zodat onze tweede lijn zich kan vastbijten in grotere uitdagingen. Ook voor onverhoopte storingen is onze Servicedesk bereikbaar. Op maandag t/m vrijdag is onze Servicedesk telefonisch bereikbaar tussen 07.30 en 18.00 uur via 030-601 6655. U kunt uw vragen ook mailen naar servicedesk@promedico.nl. Als u wilt weten hoe een dag op onze Servicedesk eruit ziet, lees dan het artikel.

Wilt u weten met wie u contact heeft? Hieronder vindt u de medewerkers van onze Servicedesk.


Jip Bouwens


Frans Nauta


Jules Vernooij


Kees Groen


Michelle Pelkmans


Femke van Leer 


Mathilde Takens


Rudy Nahumury


Anne Valkenet-Heemskerk

Finance

Heeft u een factuur ontvangen en heeft u vragen over de betaling? Dan kunt u bij onze afdeling Finance terecht. De medewerkers van Debiteurenbeheer kunnen u alles vertellen over uw openstaande saldo, het regelen van een automatische incasso of een kopiefactuur. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur op telefoonnummer 030-601 6620 optie 4 of via administratie@promedico.nl Heeft u een inhoudelijke vraag over uw factuur, dan kan het Salesteam u van een antwoord voorzien.

Ook als u een vraag heeft over een factuur die u heeft gestuurd staan deze medewerkers voor u klaar via bovenstaand telefoonnummer. U kunt ook mailen naar factuur@promedico.nl.

Dia Hendriks
Medewerker debiteurenbeheer

Mariëtte Huisman
Medewerker debiteuren-/crediteurenbeheer

Xander van Rossum
Assistent Controller