Eenvoud en overzicht.

Meer inzicht in de receptflow en eenvoud in processen bij apothekers. Met APRO krijg je rust en hou je meer tijd over voor een efficiëntere planning in de apotheek. Dit is het farmaceutisch zorgsysteem voor apothekers die eenvoud en logica in de dagelijkse praktijk willen. Zonder hoge kosten en work arounds.

APRO is hét farmaceutisch zorgsysteem

Een logisch apotheekproces zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Je farmaceutische patiëntenzorg bijvoorbeeld.

o

Werk volledig digitaal

Altijd een opgeruimde apotheek en geen rondslingerende etiketten of briefjes meer. Met APRO werk je digitaal en opgeruimd!

Integreer met een uitvulrobot

Maak jouw uitvulproces efficiënter door je robot te integreren met APRO. 

~

In control

De juiste tools om de apotheker optimaal te ondersteunen in risicogestuurde autorisatie van de recepten.

Eenvoud, logica en flexibiliteit

Werk waar en wanneer je wilt! Het is web based en intuïtief in gebruik. Gebaseerd op wensen van gebruikers.

Creëer meer inzicht

Doordat alles geïntegreerd is krijg je direct inzicht in jouw processen, recepten en de patiënt. Alles is terug te vinden.

Dashboards

Eenvoudig toegankelijke dashboards (zonder cursus nodig en query’s).

EXTRA MODULES

Ontdek de extra mogelijkheden van APRO Plus.

track en trace

TRACK & TRACE

Met Track & Trace hoef je nooit meer te zoeken, is volledig geïntegreerd in jouw werkproces en heb je communicatie met de patënt.

app

BEZORGAPP

Met de Bezorgapp heb je alles bij de hand wat je wenst bij je bezorgtaak. Op je telefoon, zodat jij volledig mobiel bent!

insight

INSIGHTS

Met Insights krijg je inzicht in je apotheek, je processen, je zorg, je team én je patiënten. Bijsturen op basis van data uit één systeem. 

Ben je ook toe aan een compleet systeem, dat je ondersteunt in jouw apotheekprocessen?

APRO wordt continu doorontwikkeld en je wordt met een cyclus van gemiddeld 6 weken voorzien van een nieuwe release, waarbij je kunt profiteren van nieuwe features die jouw werk in de apotheek makkelijker maken. Zie hier een aantal van de features die standaard in jouw APRO beschikbaar worden gesteld.

Hosting

APRO is webbased waardoor je volledig ontzorgd wordt op het gebied van hosting. Dat regelen wij allemaal voor je, helemaal veilig.

Track & Trace

Dat je met APRO nooit meer hoeft te zoeken naar een recept is ideaal. De eigen Track & Trace module van APRO plus maakt dit áf.

Bezorgmodule

Je bezorger gaat goed voorbereid op pad met de bezorgmodule van APRO. Slimme overzichten en routes worden eenvoudig getoond voor een snelle en effectieve bezorging.

Takenmodule

Even snel iets aan je assistente vragen over een recept, de patiënt van vorige week bellen om te vragen hoe het met zijn eerste GDS-rol gegaan is, dat kan eenvoudig via de takenmodule van APRO. 

PAH

Synchronisatie van de verschillende verpakkingsgrootte voor één patiënt en omzetting naar het beschikbare label: APRO doet dit automatisch voor je. Met één druk op de knop.

GDS

Nooit meer profielen om hoeven te zetten, zodat deze kloppen met het assortiment van je leverancier, eenvoudig te beheren profielen, eindeloos rondetijden aanmaken en nog veel meer. 

Digitaal archief

Raadpleeg recepten via het digitaal archief van APRO. Heeft u reeds een extern digitaal archief (bijvoorbeeld Storec), dan wordt dit door APRO uitgelezen.

Besparen?

Ben je nieuwsgierig wat APRO voor jouw apotheek kan opleveren? Waar zit je grootste winst? Waar ga je het meeste besparen? Wij brengen het graag voor je in kaart!

Klik op de onderstaande knop en vul de vragen in en je ontvangt binnen 2 werkdagen het resultaat.

APRO bespaart kosten

Samen sta je sterk

Technologiepartners & integraties

Promedico werkt samen met technologiepartners aan de beste oplossingen en integraties voor onze klanten.
In combinatie met onze software haal je zo het optimale uit de automatisering van jouw werkprocessen.

Minuten (minstens) per dag besparen door snelle substitutie bij uitvullen

%

Geautomatiseerd gecontroleerde recepten

Recepten gemiddeld per uur aanschrijven per assistente

Aantal gedronken koppen koffie door de ontwikkelaars

APRO Nieuws & blogs

Het laatste nieuws & verhalen over APRO vind je hier

Je vindt hier een overzicht van alle nieuwsberichten en verhalen van en over APRO.

Zorginformatie on point: Dit is Sanday voor jou

Zorginformatie on point: Dit is Sanday voor jou

Het is een landelijke ontwikkeling: de drukte in huisartsenpraktijken en apotheken loopt steeds verder op. Enerzijds omdat er óók in ons vak een gebrek aan vakmensen is, anderzijds omdat de zorgvraag blijft toenemen door vergrijzing, bevolkingsgroei en toenemende...

Lees meer
Gegevensbeveiliging bij Promedico & Omnihis

Gegevensbeveiliging bij Promedico & Omnihis

‘’Standaard hebben wij geen toegang tot persoonsgegevens’’   Een data lek. Je hebt er vast wel eens over gehoord of gelezen. Misschien heb je zelfs wel eens een e-mail of brief gehad van een instantie met de vermelding dat bepaalde gegevens van je gelekt zijn....

Lees meer
De Gebruikersvereniging APRO

De Gebruikersvereniging APRO

‘’Wij behartigen de belangen van APRO-gebruikers’’   Begin 2021 is de Gebruikersvereniging APRO opgericht. De gebruikersvereniging behartigt de belangen van APRO gebruikers. Enerzijds door structureel, op bestuurlijk niveau, te overleggen met de directie van...

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

APRO klanten aan het woord 

Succesverhaal apotheekgroep Maastricht – Apotheek Heer

APOTHEEK HEER Werkt met:APRO Plus, incl.Track & Trace. Apotheek Heer houdt met APRO meer tijd over voor de zorg van patiënten Als apotheekgroep van drie apotheken in Maastricht is apotheek Heer samen met Straver en Heerderrein overgestapt van Mira naar APRO. Door...

Tijdwinst met APRO Plus

APOTHEEK GROENVELD AIS in gebruik: APRO Plus met Track & TraceIn 2019 is Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo gestart met APRO. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in APRO en heb de stap...

Overstappen naar APRO? Gewoon doen!

Eind 2019 besloot Apotheek Römkens, samen met de vier andere apotheken van Apotheken Maastricht West V.O.F., om te starten met APRO. In mei 2020 is de eerste apotheek ‘live’ gegaan. De apotheekgroep keek al langere tijd naar de mogelijkheden van papierloos werken. ”We...

Als ik werk met APRO, geniet ik van de logica

“APRO werkt logisch en het voorkomt dat je oplossingen bedenkt die veel tijd kosten. Je houdt meer tijd over om inhoud te geven aan je vak!” Frank de Ligt werkt in Service Apotheek Holendrecht sinds enkele maanden met farmaceutisch zorgsysteem (FZS) APRO. “Je raakt er...

Tijdswinst en beter in contact met patiënten bij apotheek vanNoord

De voordelen van gelijktijdig uitvullen en controleren Het recept verwerken, uitvullen, en dan moeten wachten tot een collega het heeft gecontroleerd voordat het kan worden verstrekt; assistente Anita Janssen van apotheek vanNoord kan het zich bijna niet meer...

APRO het AIS van de toekomst voor apotheek Statenkwartier

“Apro groeit echt mee met ons als apothekers. Dat ondervind ik aan den lijve. De doorontwikkeling gaat ontzettend snel en gedegen.”

Farmaceutisch zorgsysteem APRO: een ‘pro’ voor het werk in de apotheek

“Met APRO kan werk ook vanaf een andere locatie worden gedaan, er slingeren geen papieren meer en zoeken naar een recept of medicatie hoeft niet meer.”

Wat klanten zeggen

Ontdek de ervaringen van onze klanten.

APRO werkt echt verslavend. Ik wil continue de buffers leeg hebben. Het inzicht in de processen is geweldig. Je ziet zo snel waar je moet ingrijpen of sturen.

Loek Rappange
Apotheek Nieuwendammer

Door het papierloos werken kunnen de apotheken uit onze groep heel eenvoudig werk van elkaar overnemen als dat nodig is.

Erwin Römkens
Apotheek Römkens (onderdeel van Apotheken Maastricht West V.O.F.)

De logica en eenvoud in APRO zien we ook terug in de flexibele contracten. Dat is prettig.

Erwin Römkens
Apotheek Römkens (onderdeel van Apotheken Maastricht West V.O.F.)

Efficiëntie in verwerkingssnelheid en mogelijkheid om op afstand te werken.

Drs. A. Seçilir
DoktersApotheek Broek op Langedijk

Ik ben nu niet meer gebonden aan één werkplek voor mijn uitdeelposten.

Drs. A. Seçilir
DoktersApotheek Broek op Langedijk