Meer focus voor patiënten.

ASP van Promedico is een modern, overzichtelijk en intuïtief systeem voor huisartsen. Efficiënter werken, beter samenwerken met collega’s binnen de praktijk en collega-zorgverleners. Hierdoor kunt u meer focus leggen op de zorg voor patiënten.

Lees meer →

De PRO’s van Promedico-ASP

L

Flexibel

Met Promedico-ASP ben je niet gebonden aan een vaste werkplek. Zolang er een internetverbinding is, kun je veilig inloggen met behulp van een speciale Digipass® of met UZI-pas. Altijd en overal.

L

Up-to-date

De patiëntdossiers staan op een centrale server van Promedico. Wij zorgen voor de back-ups, updates en verwerken de taxe. Daar heb je geen omkijken naar. Altijd de laatste versie.

L

Samenwerking

Samenwerking binnen de zorg wordt steeds belangrijker. Communicatie is hierbij het sleutelwoord. Promedico-ASP ondersteunt de communicatie met de patiënt en met collega-zorgverleners optimaal. Belangrijk en helder.

L

Intuïtief

Promedico-ASP is afgestemd op de verdeling van de taken tussen de diverse praktijkmedewerkers en ondersteunt hun werkprocessen optimaal. Met een intuïtieve gebruikersinterface. Gebruiksvriendelijk en efficiënt.

Op zoek naar een HIS dat de werkzaamheden van de verschillende praktijkmedewerkers ondersteunt?

Promedico-ASP biedt naast een solide basis, ook een groot aantal mogelijkheden tot verdieping en/of uitbreiding van het systeem. Van de Assistentenmodule en het Patiëntportaal tot de boekhoudmodule.

Cloudgebaseerd

Altijd en overal toegang

Of je nu visites aan het rijden bent, werkt vanaf huis of op de praktijk of huisartsenpost aanwezig bent, je hebt altijd toegang tot je gegevens. Vanaf elke computer of iPad. Dat is slechts een van de voordelen van een cloudoplossing. Je hoeft je namelijk ook geen zorgen meer te maken over updates. Ook een server op locatie is niet meer nodig. Dat regelen wij allemaal. Ontzorgen noemen we dat. Zodat je je kunt focussen op je patiënten.

Assistentenmodule

Optimale ondersteuning van assistentes

De rol van assistentes binnen een praktijk is cruciaal. Hun takenpakket is omvangrijk. Ze zijn de ‘spin in het web’. De assistentenmodule assisteert bij hun dagelijkse werkzaamheden aan de telefoon en aan de balie. De module biedt onder andere ondersteuning bij het eerste contact met de patiënt, maken van afspraken, overleg met huisarts, deelcontact aanmaken en medicatie herhalen of aanvragen. Het helpt assistenten efficiëntie en kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.

Patiëntportaal

Nog beter bereikbaar zijn voor patiënten doordat ze gezondheidsvragen kunnen stellen op het moment dat het hen goed uitkomt. Ze de mogelijkheid hebben om online een afspraak te plannen en eenvoudig herhaalmedicatie kunnen aanvragen. Dat kan met een patiëntportaal. Promedico-ASP biedt standaard integraties met de patiëntportalen van Pharmeon en Gezond.nl.

Waarneming

Standaard goed en veilig geregeld

Voor elkaar waarnemen tijdens vakantie of bij onderbezetting is soms een uitdaging. Maar niet voor ons. Inrichten van waarnemingspraktijken is standaard functionaliteit. En omdat onze oplossing cloudgebaseerd is, heb je vanaf je eigen locatie toegang tot alle informatie die voor het waarnemen nodig is. Veilig en wel zo praktisch voor iedereen.

Projectenmodule

Snel en eenvoudig inzicht

Door gebruik te maken van de projectenmodule heb je snel en gemakkelijk inzicht in de patiëntenpopulatie. Zo kunt je overzichten genereren om de samenstelling van je praktijk inzichtelijk te maken. De projectenmodule wordt ook gebruikt om patiënten te selecteren voor bijvoorbeeld de griepmailing of een nieuwsbrief. De module is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om rapportages maken.

diensten

Praktijkwijziging

Neemt een andere huisarts binnenkort de praktijk over? Wordt de praktijk gesplitst of ga je samenwerken met een andere huisarts? Geef dit dan tijdig aan ons door. Omdat wij tijdens dit proces afhankelijk zijn van verschillende instanties, hanteren we een gemiddelde doorlooptijd van 8 weken.

Vernieuwing UZI-servercertificaat

Iedere drie jaar moet het UZI-servercertificaat van de praktijk worden vernieuwd. Als dit niet op tijd wordt gedaan, is een praktijk tijdelijk niet beschikbaar via het LSP en kan er geen informatie opgevraagd of aangemeld worden. Andere zorgverleners kunnen ook geen gegevens bij de praktijk opvragen. Een ongewenste (en onwerkbare) situatie. Promedico zorgt dat de vernieuwing altijd tijdig word aangevraagd. Met onze UZI-dienst ben je verzekerd van een geldig certificaat.

Neem contact op met mij

Aanvragen Digipass®

Het aanvragen van een nieuwe Digipass® voor jou of voor één van je medewerkers doe je eenvoudig door de Digipass-aanvraag in te vullen en getekend terug te sturen naar administratie@promedico.nl. Wij verzorgen de rest.

Download formulier

SYSTEEMEISEN

Wat heb je nodig?

Voor een optimale werking van het systeem verwijzen wij naar het document dat je hier kunt downloaden.

Samen sta je sterk

Technologiepartners & integraties

Promedico werkt samen met technologiepartners aan de beste oplossingen en integraties voor onze klanten.
In combinatie met onze software haal je zo het optimale uit de automatisering van jouw werkprocessen.

ASP medewerkers

Actieve gebruikers per dag

Releases per jaar

DAGELIJKS AANTAL RECEPTVERWERKINGEN

ASP Nieuws & blogs

Het laatste nieuws en verhalen over ASP vind je hier

Je vindt hier een overzicht van alle nieuwsberichten en verhalen van en over Promedico-ASP.

De 1e editie van Promedico On Stage zit erop!

De 1e editie van Promedico On Stage zit erop!

Met meer dan 500 aanmeldingen was Promedico On Stage een groot succes! Wij hopen dat je een leuke en leerzame avond hebt gehad, waarin je ook hebt kunnen netwerken. Het succes van Promedico On Stage is natuurlijk mede te danken aan onze gastsprekers, die je alles...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

ASP klanten aan het woord

Operationeel in 7 weken. Een topprestatie!

Slechts vijf weken werkt huisartsenpraktijk De Morgen uit Uden met Promedico-ASP als we huisarts Pieter van Tiel spreken over zijn ervaringen.   “Ik wil Promedico een groot compliment maken voor het werk dat zij hebben geleverd. In slechts zeven weken tijd hebben...

Samenwerken aan de beste zorg voor patiënten

Het Huisartsenteam De Keen in Etten-Leur maakt deel uit van zorggroep Het Huisartsenteam, een eerstelijns samenwerkingsverband van 47 zelfstandig werkende huisartsen in West-Brabant. In de praktijk werken vijf huisartsen en samen hebben ze zo’n 12.500 patiënten. Toen...

Altijd en overal werken: de grote ‘pro’ van Promedico-ASP

Ronald van Ingen is werkzaam als huisarts in Apeldoorn. De praktijk maakt sinds 2011 gebruik van Promedico-ASP. Daarnaast zijn er verschillende koppelingen geïmplementeerd zoals met NHGdoc, Zorgdomein, VIP Calculus voor de facturatie en het patiëntportaal van...

Méér service, kwaliteit en efficiëntie dankzij het patiëntportaal

Enthousiasme over het patiëntportaal in Zeist E-health ontwikkelingen nemen een steeds belangrijkere rol in binnen de zorg. Het patiëntportaal van Promedico is zo’n ontwikkeling. Het portaal biedt patiënten de mogelijkheid tot digitaal inzicht en zelfservice. En,...

Nieuw HIS zorgt voor verlaging werkdruk

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO) biedt een breed en multidisciplinair aanbod aan eerstelijnsgezondheidszorg voor ruim 45.000 patiënten. Dat is ongeveer de helft van de inwoners. In 2016 gingen ze over op een ander HIS: Promedico-ASP. In een...

Wat klanten zeggen

Ontdek de ervaringen van onze klanten.

In slechts zeven weken tijd heeft Promedico de implementatie voor ons geregeld. Inclusief de koppelingen met verschillende externe partijen. Een bijzondere prestatie.

Pieter van Tiel Huisartsenpraktijk De Morgen
Pieter van Tiel

Ik kan vanaf elke plek ons digitale spreekuur draaien, maar dat werkt alleen omdat ik ook overal toegang tot Promedico-ASP heb.

Pieter van Tiel Huisartsenpraktijk De Morgen
Pieter van Tiel

Promedico-ASP is opgezet vanuit gebruikersperspectief. Heel gebruikersvriendelijk en efficiënt.

Pieter van Tiel Huisartsenpraktijk De Morgen
Pieter van Tiel

Promedico is een betrouwbare partner. We delen dezelfde visie waarbij de dienstverlening aan de patiënt centraal staat. Ze willen net als wij vooruit en denken met ons mee in oplossingen.

Jasper Schellingerhout Het Huisartsenteam De Keen
Jasper Schellingerhout

Promedico-ASP doet wat je van een huisartsinformatiesysteem (HIS) mag verwachten. Het is bewezen technologie, cloudgebaseerd en biedt alles wat we in de praktijk nodig hebben.

Jasper Schellingerhout Het Huisartsenteam De Keen
Jasper Schellingerhout