Over Promedico

Promedico is de partij als het gaat om het leveren van een passend HIS met alle bijkomende diensten en producten. Daarnaast werken wij samen met een aantal belangrijke spelers in de gezondheidszorg, op vlakken die niet direct onze core business zijn. Denk hierbij aan het patiëntportaal (met Pharmeon, Doctena of PAZIO) of de boekhouding (Twinfield). Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor deze samenwerkingen en zijn ook blij dat onze partners voor ons kiezen. Hier vindt u een overzicht van de huidige samenwerkingen met daarbij een korte toelichting over wat wij voor elkaar betekenen.

Arcus IT

Arcus IT is de grootste IT-dienstverlener met het meest complete aanbod voor de eerstelijnszorg in Nederland. Wij vormen één aanspreekpunt voor alle ICT-gerelateerde oplossingen binnen de branche, zoals (zorg)netwerken, VoIP telefonie, Office 365, installatie, beheer en support, Digital Signage en andere vormen van automatisering.
Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het koppelen en optimaal laten functioneren van Promedico ASP en APRO. Met het creëren van een optimaal gestroomlijnde, veilige ICT-omgeving realiseren wij voor onze klanten rendement door de inzet van ICT.

Meer weten over onze eerstelijnszorg-oplossingen? Klik hier of neem contact op met onze ICT-adviseur Eerstelijnszorg Tristan Huijser, tel.nr. 0165 519610.

Boomerweb

Boomerweb is marktleidend e-health specialist en ondersteunt zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken met innovatie oplossingen in hun werk. In Nederland voeren ruim 350 zorgorganisaties en meer dan 600 apotheken dagelijks zorghandelingen in de apps uit voor 120.000 patiënten. De apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid en verbeteren wondzorg. Bezoek de website voor meer informatie.

Danthas

Onder het motto ‘meer dan  ICT’ ontwikkelt en levert Danthas diensten en producten, die organisaties zo optimaal mogelijk ondersteunen en ontzorgen bij de inrichting en het dagelijks gebruik van hun ICT omgeving. Danthas is al meer dan 20 jaar het vertrouwde aanspreekpunt voor de huisarts. U kunt bij Danthas terecht voor advies, levering en implementatie van hard- en software, Servicedesk ondersteuning, Cloud services (o.a hosted telefonie en online back-up), administratieve ondersteuning en ICT beheer.  Bezoek www.danthas.nl voor meer informatie.

Doctena

Doctena ontwikkelt gebruiksvriendelijke medische afspraakoplossingen van de nieuwe generatie voor huisartsen, specialisten en paramedici. Praktijken behalen hierdoor tijdsbesparing en werkdrukvermindering rondom het agendabeheer. De online en mobiele applicaties oplossingen zijn intuïtief in gebruik en zo ontworpen dat patiënt en praktijk met 1 klik een actie inzet…of het nu een afspraak, (sms)herinnering of beschikbaarheid betreft. Doctena is in meerdere opzichten rendabel voor elke solo- groepspraktijk of (tele)secretariaat. Bezoek agenda.doctena.com voor meer informatie.

e-Zorg

E-Zorg B.V. is 100% dochter van KPN. Ze levert als gecertificeerd Zorg Service Provider een besloten netwerkinfrastructuur aan zorgaanbieders. Via dit netwerk ontsluit e-Zorg diverse applicaties. E-Zorg heeft onder andere aangesloten: nagenoeg alle apotheken in Nederland; een groot aantal laboratoria; 65% van de ziekenhuizen en ongeveer 80% van de huisartsenpraktijken. Hierdoor draagt e-Zorg bij aan het delen en optimaliseren van patiënteninformatie.

ICTaurus

ICTaurus is de ICT-partner voor bedrijven die werken met privacygevoelige data die continu beschikbaar moeten zijn. Zo’n zeshonderd huisartsenpraktijken zijn bij hen klant. ICTaurus richt zich onder andere op het inrichten en proactief beheren van systemen en netwerken, leveren van hard- en software en hosted desktops, service en support en de bescherming en (online)backup van data. Bezoek www.ictaurus.nl voor meer informatie.

LHV

De kwaliteit van de huisartsenzorg in Nederland is bijzonder hoog. Als beroepsgroep zijn we er verantwoordelijk voor dat dit zo blijft. De LHV zet zich dan ook in voor het behoud en verder versterken van deze kwaliteit. Dit doen zij veelal samen met andere organisaties in de eerste lijn. Bezoek www.lhv.nl voor meer informatie.

Lucas IT

Lucas IT bestaat sinds 1999 en is een IT speler van formaat met meer dan 35 enthousiaste medewerkers. We bieden één aanspreekpunt, volledige ontzorging en lopen voorop in ontwikkeling, hightech techniek en kennis op het gebied van automatisering, cloud computing, IT security, internet, voip, mobility, audiovisuele oplossingen en printing. Werkgebied: landelijk. Daarnaast maken we gebruik van het twindatacenter op 2 locaties in Hengelo (Ov). Het datacenter is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. De klanten van Lucas IT nemen ICT serieus en zien het als fundament voor de organisatie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Daarnaast kennen we een specialisatie in de ZORG. Voor 1elijns zorg IT-oplossingen is een apart platform opgericht: www.itontzorgt.nl. Lucas IT is aangesloten bij NL Digital en ICT Waarborg en beschikt over diverse partnerships en certificeringen van triple A-fabrikanten en behoort tot de top 3% van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

NHG

Het Nederlands Huisartsen Genootschap is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen en heeft als doel een wetenschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening door de huisarts te bevorderen. Door vertaling van wetenschap naar de huisartsenpraktijk draagt het NHG bij aan de professionalisering van de beroepsgroep. Bezoek www.nhg.org voor meer informatie.

PAZIO

Het eHealth-platform van PAZIO bundelt meerdere online zorg- en welzijnsdiensten en portalen. PAZIO werkt samen met instellingen vanuit de zorg, onderwijs en het sociale domein. PAZIO brengt bestaande eHealth diensten samen in één digitaal platform. Bezoek www.pazio.nl voor meer informatie.

Pharmeon

Onze partner Pharmeon verzorgt websites en online diensten voor meer dan 3500 zorgaanbieders. Pharmeon biedt standaard en op maat gemaakte websites voor huisartsen, apotheken, paramedici, tandartsen, dierenartsen en gezondheidscentra. Samen bedienen wij reeds vele praktijken met het Promedico Patiëntportaal. Bezoek www.pharmeon.nl voor meer informatie.

Techni Team

Techni Team is ruim 10 jaar actief als ICT-dienstverlener in de eerstelijnszorg. Techni Team heeft voor haar klanten een datacenter in Nederland ontwikkeld, dat een optimale garantie biedt voor veiligheid, gemak en betrouwbaarheid. Techni Team stelt zich als doel om haar klanten, voornamelijk huisartsen en apothekers, te ontzorgen op het gebied van veilige werkplekken, internetverbindingen en telefonie, zodat zij zich kunnen richten op de zorg voor hun patiënten. Bezoek www.techniteam.nl voor meer informatie.

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand. Twinfield biedt daarnaast de Training medisch boekhouden en consultancy. Bezoek de pagina voor huisartsen voor meer informatie.

VvAA

Al ruim 90 jaar opereert de VvAA als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Voor elke beroepsgroep, zelfstandig of in dienstverband, van student tot gepensioneerd. VvAA is er voor u en de ruim 117.000 andere medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen. Bezoek www.vvaa.nl voor meer informatie.