Aanbod

Promedico-VDF Modules

Voor u geslecteerd:

Promedico-VDF (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Bekijk ook onze aanvullende modules:

Proactief herhalen
Central filling
Baxteren
Patiëntportaal

Download hier onze brochure als PDF.

Nog beter bereikbaar zijn voor uw patiënten. Uw patiënten gezondheidsvragen laten stellen op het moment dat het hen goed uitkomt. De mogelijkheid geven online een afspraak te plannen. Gemakkelijk herhaalmedicatie laten aanvragen. Het hoort allemaal bij de kwaliteits- en efficiëntieslag die u kunt maken met het Patiëntportaal van Promedico-VDF.

Wat biedt het Patiëntportaal?

Uw patiënten gebruiken het Patiëntportaal om afspraken te maken, voor eConsults of om herhalingen voor medicatie aan te vragen. Het werkt heel simpel en is gegarandeerd veilig.

Veilig, snel en efficiënt

Het Patiëntportaal is volledig geïntegreerd met Promedico-VDF. U verricht alle handelingen gewoon in Promedico-VDF. De interactie met de patiënt vindt plaats via het Patiëntportaal. Veilig, snel én efficiënt.

Online afspraken maken

U geeft als huisartspraktijk bepaalde blokken in uw agenda vrij. In deze tijdblokken kunnen zowel patiënten als assistenten afspraken plannen. De patiënt geeft naast de gewenste tijd ook aan wat de aanleiding voor de afspraak is. U bepaalt zelf de tijd die tussen de aanvraag en de afspraak zit om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is om de consult- aanvragen te beoordelen. U ziet in één oogopslag welke afspraken via het portaal zijn gemaakt. Natuurlijk behoudt u altijd de eindcontrole over uw agenda.

eConsults

Voor vragen waarvoor een afspraak maken (op dat moment) niet nodig is, is er een goed en effi ciënt alternatief voor een telefonisch consult: het eConsult. Elk eConsult komt binnen op de werklijst van de zorgverlener aan wie het eConsult gericht is. De antwoorden van de zorgverlener worden in het dossier vastgelegd, waarna de patiënt melding krijgt dat het antwoord op zijn vraag te vinden is in zijn Patiëntportaal. Zorginhoudelijke informatie wordt dus nooit via de mail verstuurd.

U kunt zelf aangeven hoeveel eConsults er gelijktijdig open mogen staan. De zorgvuldige en
automatische registratie van vragen en antwoorden in het dossier zorgt er vervolgens voor dat elk eConsult automatisch tegen het juiste tarief kan worden gedeclareerd.

Herhaalmedicatie aanvragen

Het Patiëntportaal biedt de patiënt goed zicht op zijn medicatie over een door de praktijk in te stellen periode. Via het portaal kan de patiënt heel eenvoudig herhalingen voor medicatie aanvragen. De herhaalaanvraag komt in uw Promedico-VDF-werklijst. Hierbij werkt het herhalen niet
anders dan u gewend bent vanuit het medicatie-overzicht. Ook werkt het direct door in de apotheek. De assistente kan de aanvragen afhandelen en via de autorisatie blijft hier zicht op.

Partners

Het Patiëntportaal wordt gekoppeld aan de website van de praktijk. Is de praktijkwebsite gebouwd door Pharmeon of Praktijkinfo, dan kan het Patiëntportaal daarin zelfs volledig geïntegreerd worden.

Meer weten?

Wilt u eerst meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke demo? Bel (030) 601 66 16 of mail naar verkoop@promedico.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen.