Aanbod

Laat uw mailingen verzorgen door Promedico

Voor de gemiddelde huisartsenpraktijk loopt het aantal patiënten al snel in de duizenden. Dit betekent dat er een hoop organisatorisch werk bij komt kijken wanneer er naar al deze patiënten of een (groot) deel hiervan post dient te worden verstuurd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een praktijkovername, een adreswijziging, het met pensioen gaan van een huisarts of de jaarlijkse griepmailing. In al deze situaties ligt het aantal te versturen brieven hoog en dit kost uw praktijk onnodig veel tijd en werk. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen, of u nu gebruik maakt van een HIS van Promedico of een ander HIS gebruikt. U selecteert de juiste gegevens eenvoudig binnen uw eigen HIS en levert ons deze informatie aan en wij verzorgen de rest. 

Uiteraard gaan wij nauwkeurig om met vertrouwelijke patiëntgegevens wanneer u uw mailing bij ons uitbesteedt. Daarnaast hebben wij ruimschoots ervaring met het verzorgen van zorgpost voor praktijken. Zo verzorgen wij jaarlijks voor ruim 600 praktijken de griepmailing. Daarnaast verzorgen wij ook een breed scala aan andere mailingen zoals nieuwsbrieven, informatie over praktijkovernames, adreswijzigingen en pensioneringen. Tegen een voordelig tarief bent u er bij ons van verzekerd dat uw praktijk veel tijd en werk bespaart en uw patiënten tijdig uw mailing ontvangen: “Uw post is onze zorg”.

Wat doen wij voor u?

 • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
 • Eventueel integreren van vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie wanneer het een uitnodiging betreft
 • Drukken van de mailing in standaard sjabloon of eigen ontwerp
 • Vouwen van de brieven en verpakken in vensterenveloppen
 • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar uw praktijk, zodat u de verspreiding zelf kunt verzorgen

Contact en tarieven

Wilt u ook uw mailing uitbesteden, of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Sales afdeling via offerte@promedico.nl of 030 – 6016 616.

Jaarlijks worden er miljoenen brieven gestuurd in het kader van de jaarlijkse griepprik aan ouderen en mensen met bepaalde aandoeningen. Deze grootschalige mailing is dan ook een mailing die bij uitstek prettig is om uit te besteden. Promedico biedt al een jaren deze dienst aan en verzorgt jaarlijks voor ruim 600 praktijken de griepmailing. Of u nou met een HIS van Promedico werkt, of een ander HIS gebruikt; wij helpen u graag. U selecteert de patiënten die een griepprik moeten ontvangen en wij zorgen ervoor dat zij een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Omdat Promedico iedere jaar voor ruim 600 praktijken de griepmailing verzorgt, kunnen wij deze voor een zeer voordelig tarief aanbieden. Met de service van Promedico bespaart u dus een hoop tijd en geld én kunt u erop vertrouwen dat uw patiënten tijdig worden geïnformeerd over de griepprik.

Wat doen wij voor u?

Binnen uw eigen HIS, selecteert u de patiënten die in aanmerking komen voor de griepprik. Wij zorgen er vervolgens voor dat zij tijdig een schriftelijke uitnodiging ontvangen. De brief wordt zo opgesteld dat voor uw patiënten duidelijk is dat deze van uw praktijk afkomstig is. Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang, zodat u er gerust op kunt zijn dat de mailing volgens planning verloopt. De griepmailing van Promedico bevat de onderstaande onderdelen.

 • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
 • Integreren van vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie in de uitnodiging
 • Drukken van de uitnodigingen in standaard sjabloon of eigen ontwerp
 • Vouwen van de uitnodigingen en verpakken in vensterenveloppen
 • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar uw praktijk, zodat u de verspreiding zelf kunt verzorgen

Vaccinaties en infographic

U bestelt de griepvaccinaties bij de SNPG via www.snpg.nl. Indien gewenst, bestelt u hier ook briefpapier met op de achterkant een infographic. Wij printen daarna uw persoonlijke uitnodiging op de voorkant. Samen met de uitnodiging geeft deze schematische uitleg-illustratie alle relevante informatie aan de geïndiceerde patiënt. Papier hiervoor kunt u zelf bestellen via de webapplicatie van de SNPG. Geeft u daar ook aan dat het papier bezorgd moet worden bij onze drukker in Woerden: Promedico p/a Edisonweg 10 3442 AC Woerden.

Contact en tarieven

Wilt u zich aanmelden voor de griepmailing? Indien u nog vragen heeft over de griepmailing, kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales via verkoop@promedico.nl of 030 601 6616

Sinds 2020 verzorgen wij ook de mailing voor de Pneumokokkenvaccinatie. Dit doen we op dezelfde manier als de griepmailing. Ook voor de Pneumokokkenvaccinatie geldt dat of u nou met een HIS van Promedico werkt, of een ander HIS gebruikt; wij helpen u graag. U selecteert de patiënten die een Pneumokokkenvaccinatie moeten krijgen en wij zorgen ervoor dat zij een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Omdat Promedico iedere jaar voor ruim 600 praktijken de mailing verzorgt, kunnen wij deze voor een zeer voordelig tarief aanbieden. Met de service van Promedico bespaart u dus een hoop tijd en geld én kunt u erop vertrouwen dat uw patiënten tijdig worden geïnformeerd over de Pneumokokkenvaccinatie.

Wat doen wij voor u?

Binnen uw eigen HIS, selecteert u de patiënten die in aanmerking komen voor de Pneumokokkenvaccinatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat zij tijdig een schriftelijke uitnodiging ontvangen. De brief wordt zo opgesteld dat voor uw patiënten duidelijk is dat deze van uw praktijk afkomstig is. Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang, zodat u er gerust op kunt zijn dat de mailing volgens planning verloopt. De Pneumokokkenmailing van Promedico bevat de onderstaande onderdelen.

 • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
 • Integreren van vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie in de uitnodiging
 • Drukken van de uitnodigingen in standaard sjabloon dat is opgesteld door SNPG in overleg met het RIVM
 • Vouwen van de uitnodigingen en verpakken in vensterenveloppen
 • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar uw praktijk, zodat u de verspreiding zelf kunt verzorgen

Vaccinaties en infographic

U bestelt de Pneumokokkenvaccinaties bij de SNPG via www.snpg.nl. Indien gewenst, bestelt u hier ook briefpapier met op de achterkant een infographic. Wij printen daarna uw persoonlijke uitnodiging op de voorkant. Samen met de uitnodiging geeft deze schematische uitleg-illustratie alle relevante informatie aan de geïndiceerde patiënt. Papier hiervoor kunt u zelf bestellen via de webapplicatie van de SNPG. Geeft u daar ook aan dat het papier bezorgd moet worden bij onze drukker in Woerden: Promedico p/a Edisonweg 10 3442 AC Woerden.

Contact en tarieven

Wilt u zich aanmelden voor de Pneumokokkenmailing? Indien u nog vragen heeft over de Pneumokokkenmailing, kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales via verkoop@promedico.nl of 030 601 6616.

Carla Swart, praktijkmanager

“Onze praktijk verstuurt jaarlijks 3500 uitnodigingen voor de griepvaccinatie, dan is het heel belangrijk dat het gelijk goed gaat. Ik ben daarom heel blij dat Promedico deze mailing voor ons verzorgt. De brieven zien er zeer verzorgd uit en je kunt bepaalde tekstpassages eenvoudig zelf aanpassen.”