Aanbod

Promedico-VDF Modules

Voor u geslecteerd:

Promedico-VDF (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Bekijk ook onze aanvullende modules:

Proactief herhalen
Central filling
Baxteren
Patiëntportaal

Download hier onze brochure als PDF.

Bent u altijd op zoek naar manieren om uw patiënten nog meer service te bieden? Wilt u uw apotheekwerkzaamheden nog beter kunnen plannen? En heeft u behoefte aan meer inzicht in de therapietrouw van uw patiënten? Dan is de module Proactief Herhalen van Promedico een interessante aanvulling op uw Promedico-VDF.

Optimalisatie werkprocessen

De naam zegt het al, Proactief Herhalen geeft u de mogelijkheid om per patiënt, per medicatie in te stellen of een recept automatisch proactief herhaald moet worden. Ook kunt u aangeven wat de herhaalfrequentie moet zijn. De recepten komen op een verzamellijst. U ziet in één oogopslag welke herhaalrecepten er moeten worden bereid. Daarbij plant u zelf wanneer het herhaalrecept wordt uitgegeven. Dit geeft u de ruimte om de werkprocessen in de apotheek optimaal in te richten.

De belangrijkste pro’s

  • Betere service aan patiënt
  • Meer tijd voor persoonlijk contact
  • Efficiënter apotheekhouden
  • Minder voorraden nodig
  • Beter zicht op therapietrouw

De stappen

  1. U geeft zelf in Promedico-VDF aan welke patiënten in aanmerking komen voor een proactieve (automatische) herhaling van de bestaande recepten.
  2. U geeft per geselecteerde patiënt aan of deze per e-mail of telefonisch wordt geïnformeerd dat de medicatie klaarstaat.
  3. Met één druk op de knop stuurt u de patiëntenselectie waarvan de recepten klaarstaan een e-mail waarin u hen informeert: ‘Uw medicatie is gereed.’
  4. In de mail wordt de patiënt direct gevraagd om eventuele wijzigingen door te geven, zodat de gegevens actueel blijven.
  5. Er is een aparte en overzichtelijke bellijst voor patiënten die gebeld moeten worden om hen te melden dat de medicatie klaarstaat.

Maakt u gebruik van Proactief Herhalen, dan hoeven uw patiënten voor herhaalrecepten dus niet meer zelf contact op te nemen. Ze krijgen namelijk automatisch bericht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Proactief Herhalen voor uw praktijk of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel (030) 601 66 16 of mail naar verkoop@promedico.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen.