Aanbod

Overzichtelijk, snel en overal bereikbaar

U en uw praktijk nog beter laten werken. Nog meer gefocust op de beste resultaten en de beste dienstverlening voor uw patiënten. Dat is waarvoor wij alles in het werk stellen. De grote pro van Promedico. Met als belangrijkste graadmeter: is het beter voor iedereen? Voor u, uw naaste collega’s, uw patiënten, maatschappelijk. Vanuit die gedachte presenteren we u graag
Promedico-ASP, hét plaats- en tijdonafhankelijke huisartsinformatiesysteem (HIS).

Modern, overzichtelijk en intuïtief qua opzet. Promedico-ASP is zodanig opgebouwd dat het naadloos aansluit op uw manier van werken in de huisartsenpraktijk.

Optimale ondersteuning van uw werkprocessen

Promedico-ASP zorgt daadwerkelijk voor een aanzienlijke ontlasting van uw dagelijkse werkzaamheden. Het is afgestemd op de verdeling van de taken tussen de diverse praktijkmedewerkers en ondersteunt hun werkprocessen optimaal. Hierdoor bouwt u met elkaar aan overzichtelijke dossiers.

Veilig en gemakkelijk op centrale servers

Doordat de patiëntgegevens op een centrale server van Promedico staan kunt u deze altijd en overal bereiken vanaf elke computer of tablet met een internetverbinding. Dat kan veilig met behulp van een speciale Digipass® of met uw UZI-pas. Een ander voordeel van het gebruik van een centrale server is, dat wij de back-ups, updates en taxen voor u verwerken. U heeft daar zelf geen omkijken naar.

Samenwerking

Samenwerking binnen de zorg wordt steeds belangrijker. Communicatie is hierbij het sleutelwoord.
Promedico-ASP ondersteunt u optimaal bij de communicatie met collega-zorgverleners en met de patiënt. Het systeem is namelijk zeer eenvoudig te koppelen aan dat van andere zorgverleners.

De belangrijkste pro’s van Promedico-ASP

  • Overzichtelijk en intuïtief
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Afgestemd op de taakverdeling binnen de praktijk
  • Veilig en gemakkelijk
  • Eenvoudig te koppelen aan andere systemen

Bart van Pinxteren

“Het prettige van Promedico-ASP vind ik dat ik vanaf elke plek kan inloggen.”

Bart van Pinxteren, huisarts Utrecht.

Vraag Bart naar zijn mening via LinkedIn

Overstappen?

U kunt probleemloos overstappen van uw huidige HIS naar Promedico-ASP. Praktijken die recentelijk overgestapt zijn op Promedico-ASP zijn zeer tevreden over de soepele overgang en de goede begeleiding daarbij.

Systeemeisen

Wij helpen u graag met de ingebruikname van Promedico-ASP. Voor een optimale werking van het systeem verwijzen wij u naar de systeemeisen.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Promedico zijn van toepassing op onze producten en diensten. De Algemene Voorwaarden vindt u hier.