Aanbod

Volledig geïntegreerd apotheekgedeelte

Gaat er bij u in de praktijk ook veel tijd verloren door dubbele handelingen en dubbele invoer van uw huisarts- en apotheekgegevens? Kost het u en uw patiënt onnodig veel tijd omdat gegevens niet altijd op elkaar aansluiten? Vraagt u zich wel eens af of dit niet makkelijker kan? Dat kan het zeker! Promedico-VDF is het enige huisartsinformatiesysteem (HIS) met een volledig geïntegreerd apotheekgedeelte. Hiermee maakt u als apotheekhoudende huisarts echt een kwaliteits- en efficiencyslag.

Aandacht voor de werkprocessen

Promedico-VDF is speciaal ontwikkeld voor de apotheek- houdende huisarts. Er is geen dubbele invoer nodig en u hoeft geen dubbele handelingen uit te voeren om zowel bij uw huisarts- als apotheekgegevens te komen. Ideaal. Promedico-VDF richt zich op de workflow van zowel de huisarts, de praktijkondersteuner als de assistent.Hierin spelen werklijsten en autorisatieprocessen een ondersteunende rol. Het systeem werkt aangenaam intuïtief en is daardoor erg gebruiksvriendelijk.

Begeleiding

Of u nu een nieuwe praktijk begint of van informatiesysteem wilt wisselen, wij helpen u graag bij uw overstap naar Promedico-VDF. Hierbij maakt het niet uit welk informatie- systeem u nu gebruikt; wij zetten de gegevens uit dat systeem over naar Promedico-VDF. Daarnaast begeleiden wij u op de praktijk bij het overstappen, bieden we uitgebreide trainingen en ondersteunen wij u via onze servicedesk

Dossiervorming

Promedico-VDF helpt praktijken bij een goede dossiervorming. Zo worden praktijkmedewerkers maximaal ondersteund bij het volgen van de ADEPD-richtlijnen, wat ten goede komt aan de kwaliteit van de registraties.

De belangrijkste pro’s van Promedico-VDF

  • Volledig geïntegreerd apotheekgedeelte
  • Overzichtelijke werklijsten
  • Geïntegreerd digitaal declaratiesysteem
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem

Hanneke tan

“Een prettig systeem, helemaal gericht op de workflow van ons soort praktijken.”

Dr. Hannneke Tan, Huisarts te Giethoorn.

Vraag Hanneke Tan naar haar mening via LinkedIn

Aanvullende modules

Promedico-VDF biedt naast haar goede basisinrichting een aantal aanvullende modules die u als apotheekhoudende huisarts nog meer kunnen opleveren aan kwaliteits- en efficiencyverbetering.

VDF as a Service

Automatische updates en back-ups, één aanspreekpunt voor ICT, helder overzicht van de kosten en betere performance. Dit zijn slechts een paar van de voordelen waar u van kan profiteren. Bent u geïnteresseerd? Lees dan meer over VDF as a Service.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een demo van Promedico-VDF op onze locatie

Systeemeisen

Wij helpen u graag met de ingebruikname van Promedico-VDF. Voor een optimale werking van het systeem verwijzen wij u naar de systeemeisen.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Promedico zijn van toepassing op onze producten en diensten. De Algemene Voorwaarden vindt u hier.