Gepersonaliseerde,

pro actieve zorg

Ontwikkelingen in de zorgwereld vragen een andere aanpak in de ICT. Bekijk hier de innovatieve ontwikkelingen van Promedico en hoe jij jouw zorg hiermee zo optimaal mogelijk kunt leveren.

Promedico’s nieuwe platform

Hèt zorgsysteem voor de moderne zorgprofessional

Tijden van zorg veranderen en om mee te kunnen veranderen is er een optimale ict-ondersteuning nodig. Het nieuwe platform van Promedico geeft jou die ondersteuning met meer efficiëntie, meer inzicht en meer zorg.

Eén waarheid, één bron

Een game changer in multidisciplinaire samenwerking tussen diverse disciplines binnen de 1e en 1,5 lijns zorg.
Alle informatie van verschillende disciplines in één systeem

Geruisloos overstappen

De overstap nemen wij volledig uit handen van intake tot nazorg. Zodat jij alleen maar hoeft te zorgen voor de patiënt. Makkelijk toch?

Z

Toekomstgericht

Door te ontwikkelen op een modern platform én door gebruik te maken van bewezen technologie uit Promedico-ASP, verzekeren wij de beste zorg.
Nu en in de toekomst.

Promedico’s nieuwe platform

Eén waarheid, één bron

Een game changer in multidisciplinaire samenwerking tussen diverse disciplines binnen de 1e en 1,5 lijns zorg.
Alle informatie van verschillende disciplines in één systeem.

Zorg op maat

Je werkt in één bron, met één waarheid over de patiënt. Dit zorgt voor minder overlegmomenten en meer werkplezier. Alle disciplines binnen de eerstelijnszorg optimaal voorzien in hun informatiebehoefte over de patiënt.

N

Als zorgverlener heb je toegang tot de relevante informatie over de patiënt, waardoor je beter passende zorg kunt leveren.

N

Pro-actief tonen van gerichte en waardevolle informatie via dashboards.

N

Eenvoudig werken via een zorgplan met bijbehorende workflow ondersteuning.

N

Patiënten worden betrokken bij het zorgproces.

Promedico’s nieuwe platform

Geruisloos overstappen

De overstap naar het nieuwe platform nemen wij volledig uit handen. Van intake tot nazorg. Zodat jij alleen maar hoeft te zorgen voor voor de patiënt. Makkelijk toch?

Single Sign On (SSO)

Met een SSO oplossing kunnen gebruikers toegang krijgen tot gedeelde services en gegevens inzien. Rechten en rollen kunnen eenvoudig centraal beheerd worden.

Data Synchronisatie

Gegevens vanuit bestaande systemen worden gesynchroniseerd met het nieuwe platform, zodat een soepele overgang gerealiseerd kan worden. Nieuwe functionaliteiten kunnen gebruikt worden zonder of met zeer beperkte data migratie.

Integratie

Diensten van derde partijen -(expertsystemen, groothandels, e.d.) worden (indien mogelijk) geïntegreerd, zodat de zorgverlener zo min mogelijk hoeft te switchen.

Promedico’s nieuwe platform

Toekomstgericht

Door te ontwikkelen op een modern platform én door gebruik te maken van bewezen technologie uit Promedico-ASP, verzekeren wij de beste zorg. Nu en in de toekomst.

Bewezen technologie

De essentiële processen voor de huisarts zijn ontwikkeld op een modern platform. Hierbij hebben we de jarenlang opgebouwde kennis en expertise vanuit Promedico-ASP ingezet en vullen dit aan met nieuwe functionaliteiten. Zo worden jouw werkzaamheden optimaal ondersteund.

N

Volledig voorbereid op medicatieproces 9.0.

N

Met nieuwe digitale toepassingen worden zorgverleners geholpen in de samenwerking en het ontsluiten van informatie op elk apparaat of scherm.

N

Het nieuwe platform van Promedico werkt volledig in de cloud en is beschikbaar als software as a service (SaaS), te openen vanuit elk scherm en webbrowser.

N

Het nieuwe platform van Promedico biedt ondersteuning voor het leveren van digitale zorg. Zoals videobellen, digitale spreekuren en meer.

screen-technologie

Onze technologie is kenmerkend

Wij maken gebruik van Outsystems die ervoor zorgt dat onze oplossingen flexibel en schaalbaar zijn. Gewenste functionaliteiten kunnen snel worden doorontwikkeld (elke zes weken een nieuwe release), zodat onze gebruikers altijd up-to-date blijven en beschikken over de nieuwste toepassingen binnen hun praktijk!

Promedico’s nieuwe platform

De eerste beelden

De komende periode willen wij jullie meer laten zien van ons nieuwe platform. We publiceren artikelen, interviews en productvideo’s.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.
Bekijk hieronder de eerste beelden en houd deze pagina in de gaten voor meer.

Overzicht

Alle deelcontacten in chronologische volgorde weergegeven, samen met een overzicht van episodes. Met dit deelcontactenoverzicht heeft de zorgverlener direct overzicht in de gezondheid van de patiënt.

N

Overzichtelijk timeline weergave

N

Detailinformatie gelijk op het scherm

N

Eenvoudige filtermogelijkheden op basis van episode(s)

Deelcontacten

Bij het invoeren van een nieuw deelcontact, wordt alle relevante informatie in één scherm getoond. Dit geeft inzicht en overzicht. Het scherm is logisch opgebouwd.

N

Inzicht en overzicht

N

Relevante informatie direct inzichtelijk

N

Gewenste acties binnen handbereik

Het nieuwe zorgsysteem Nieuws & blogs

Het laatste nieuws & verhalen over het nieuwe zorgsysteem vind je hier

De Eerste Gebruikerstestdagen

De Eerste Gebruikerstestdagen

Op 16, 21 en 23 juni hebben wij de testdagen georganiseerd. Op de testdagen kreeg een 30-tal gebruikers van Promedico-VDF de mogelijkheid om als eerste het nieuwe platform te testen en hun mening te geven. Alle uitgenodigden waren afkomstig van praktijken die aangaven...

Lees meer
Promedico en Omnihis gaan samen verder

Promedico en Omnihis gaan samen verder

Met ingang van 1 juni 2022 hebben we met Omnihis de krachten gebundeld en besloten als één organisatie verder te gaan. Als ontwikkelaars en leveranciers van IT-zorgsystemen voor de eerstelijnszorg werkten we al vele jaren succesvol samen. Dat teamwork smaakte naar...

Lees meer
Promedico niet getroffen door beveiligingslek Log4J

Promedico niet getroffen door beveiligingslek Log4J

Het NCSC meldde vorige week dat er een beveiligingslek was gevonden in Log4j. Door softwareontwikkelaars wordt deze software veel gebruikt in webapplicaties en allerlei andere systemen. Promedico maakt zelf geen gebruik van deze software en er bestaat géén bedreiging...

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.