Over Promedico

onze medewerkers

Ter ondersteuning van onze klanten en het (verder) ontwikkelen van ons product- en dienstenportfolio werken er ruim 100 medewerkers bij Promedico. Een team gedreven mensen met oog voor de wensen van onze klanten, op technisch en zorginhoudelijk niveau.

Wilt u meer weten over onze medewerkers? Lees hier verder.

onze gebruikers

Ruim 1.950 huisartsen en ruim 5.000 andere gebruikers maken dagelijks gebruik van een van de huisartseninformatiesystemen van Promedico. Onder de apotheekhoudende artsen is Promedico al jaren marktleider.

Promedico

Promedico opereert onder de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorginformatisering (hierna: Stichting). De Stichting behartigt de belangen van zorgverleners in de eerstelijnszorg.
Onder Promedico vallen de bedrijven Promedico ICT B.V., Apro B.V., Care2U ketenzorg B.V. en MGP eHealth B.V. We ontwikkelen gedegen, moderne en toekomstgerichte softwareoplossingen voor (apotheekhoudende) huisartsen, apotheken, praktijkondersteuners, zorggroepen en de patiënt. Promedico blijft voor al haar klanten werken aan koppelingen met alle partijen in de markt. Promedico werkt aan open systemen en koppelingen voor iedereen: gericht op optimale zorgverlening en gezondheid, want Promedico staat voor: ‘Beter voor iedereen.’