Over Promedico

onze medewerkers

Ter ondersteuning van onze klanten en het (verder) ontwikkelen van ons product- en dienstenportfolio werken er ruim 100 medewerkers bij Promedico. Een team gedreven mensen met oog voor de wensen van onze klanten, op technisch en zorginhoudelijk niveau.

Wilt u mee weten over onze medewerkers? Lees hier verder.

Voor een kennismaking met ons sales team, klik u hier.

onze gebruikers

Ruim 1.950 huisartsen en ruim 5.000 andere gebruikers maken dagelijks gebruik van een van de huisartseninformatiesystemen van Promedico. Onder de apotheekhoudende artsen is Promedico al jaren marktleider.

onze positie als stichting, geen winstoogmerk

Promedico is onderdeel van de Promedico Groep. De Promedico Groep opereert onder de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorg. Deze stichting behartigt de belangen van de zorgverleners in de eerstelijnszorg, en daarmee van de cliënten. In deze stichting zijn afgevaardigden uit alle doelgroepen van de Promedico Groep vertegenwoordigd. De Stichting heeft als algemeen doel het initiëren en (laten) uitvoeren van ontwikkelingen op het gebied van de automatisering in de gezondheidszorg. Samen richten we ons hier op productontwikkeling en innovatie in de totale gezondheidszorg met als doel: geïntegreerde zorg. De aandelen van Promedico zijn voor 100% in handen van de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorg. Aangezien het een stichting betreft is er geen winstoogmerk.