Aanbod

Totaalservice voor uw ICT-omgeving

Als u kiest voor VDF as a Service, kiest u voor volledige ontzorging op het gebied van ICT. U profiteert dan van alle voordelen van Promedico-VDF en bovendien wordt het HIS u aangeboden binnen een beveiligde omgeving waar u altijd en overal toegang toe heeft. Ook uw werkplekken en kantoorautomatisering worden daarbij voor u beheerd en onderhouden. Wel zo makkelijk.

Met VDF as a Service staan uw HIS en uw kantoorautomatisering niet op een lokale server, maar op servers in beveiligde datacenters van Techni Team in Nederland. De servers worden volledig beheerd en onderhouden door Techni Team en u maakt gebruik van de software door middel van een beveiligde verbinding. In uw praktijk krijgt u nieuwe werkstations die ook volledig onderhouden worden.

De belangrijkste pro’s van VDF as a Service

  • updates en back-ups van Promedico-VDF en stamtabellen worden verzorgd
  • altijd en overal toegang tot Promedico-VDF middels een beveiligde verbinding
  • betere performance (snelheid) van Promedico-VDF
  • één aanspreekpunt voor al uw ICT
  • voorspelbare totaalkosten
  • automatisch voldoen aan alle eisen die aan zorgsystemen worden gesteld
  • beter beveiligde opslag van data op twee verschillende fysieke locaties

Eenvoudig overstappen

Voor VDF as a Service werkt Promedico samen met ICT-dienstverlener Techni Team. Deze Nederlandse organisatie is gecertificeerd als Zorg Service Provider+ door Nictiz/VZVZ en heeft jarenlange ervaring in de zorg. Overstappen naar VDF as a Service is eenvoudig: Techni Team heeft veel ervaring in de huisartspraktijk en weet precies wat belangrijk voor u is. Bekijk voor meer informatie de factsheet.

Veel gestelde vragen

Heeft u nog een vraag over VDF as a Service? Wellicht staat deze bij de ‘Veel gestelde vragen‘. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling verkoop via verkoop@promedico.nl of 030 601 6616.

“Geen omkijken meer naar back-ups en updates. Ideaal.”

Dr. Robert Wladasch, Huisarts te Haarle.

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in, zodat wij u meer kunnen vertellen over VDF as a Service.