Verlenging UZI-servercertificaat

U kunt het allemaal aan ons overlaten

Altijd beschikbaar zijn als zorgaanbieder. Er vanuit kunnen gaan dat u patiëntgegevens altijd kunt opvragen of aanbieden. Dat is niet vanzelfsprekend. Zeker niet als u niet tijdig uw UZI-servercertificaat vernieuwt. Wilt u zekerheid? Maak gebruik van de nieuwe dienst van Promedico. Het hele aanvraagproces voor uw UZI-servercertificaten nemen wij van u over. Wij zorgen ervoor dat uw certificaten tijdig worden vernieuwd. U heeft er geen omkijken meer naar.

Makkelijk en zeker

Om problemen te voorkomen biedt Promedico u een speciale dienstverlening: Vernieuwing UZI-servercertificaat. Doordat wij het hele vernieuwingsproces van u overnemen, wordt u als zorgaanbieder ontzorgd. Dat is niet alleen makkelijk, u bent er ook zeker van dat u altijd over geldige UZI-servercertificaten beschikt.

Beschikbaarheid

Bij het niet tijdig vervangen van het UZI-servercertificaat bent u als zorgaanbieder tijdelijk niet beschikbaar via het LSP. Afhankelijk van de inrichting van het aanvraagproces, kan deze situatie soms weken duren.

Gedurende deze periode kunnen u en uw medewerkers geen gegevens opvragen of aanmelden. Ook kunnen andere zorgaanbieders geen gegevens bij u opvragen. Dat is natuurlijk een ongewenste (en onwerkbare) situatie.

Services

  • Bewaken geldigheidstermijn van geïnstalleerde UZI-servercertificaten.
  • Aanvragen PKCS#10-bestand en deze aanmaken indien het UZI-servercertificaat binnen drie maanden gaat verlopen.
  • Aanvragen nieuw UZI-servercertificaat met elektronische identificatie.
  • Monitoren van de gehele procedure en ervoor zorgen dat het UZI-servercertificaat op tijd wordt geleverd.
  • Installeren van het nieuwe UZI-servercertificaat.
  • Actief monitoren van onderhoud en storingen van
  • UZI-servercertificaten via Supportal VZVZ

Bij aanvraag van deze service ontvangt u van ons een formulier om ons te machtigen om namens uw praktijk UZI-servercertificaten aan te vragen.

Meer weten?

Wil u meer weten over het proces van de verlenging van uw UZI-servercertificaat? Bekijk dan hier het proces. Wilt u direct een offerte aanvragen? Bel (030) 601 66 16, mail naar verkoop@promedico.nl of vul het formulier in.

Let op! Het verlengen van het UZI-servercertificaat kunt u niet zelf. U moet dit door Promedico laten uitvoeren.