Verlenging UZI-servercertificaat

UZI-servercertificaat verlengen

Iedere drie jaar dient u uw UZI-servercertificaat door Promedico te laten vernieuwen. Zelf kunt u uw UZI-servercertificaat namelijk niet vernieuwen. Omdat dit door Promedico dient te worden gedaan is het van groot belang dat u tijdig ons aanvraagformulier invult zodat wij het proces van verlenging bij het UZI-register voor u in gang kunnen zetten.

Beschikbaarheid

Wordt uw UZI-servercertificaat niet op tijd vernieuwd? Dan bent u als zorgverlener tijdelijk niet beschikbaar via het LSP. Deze situatie kan, afhankelijk van de inrichting van het aanvraagproces, soms weken duren. Gedurende deze periode kunnen u en uw medewerkers geen gegevens opvragen of aanmelden. Ook kunnen andere zorgaanbieders geen gegevens bij u opvragen. Kortom; een ongewenste (en onwerkbare) situatie.

Promedico’s UZI-dienst: makkelijk en zeker

Om te voorkomen dat u er iedere drie jaar zelf tijdig aan moet denken om uw UZI-servercertificaat te vernieuwen bieden wij een speciale dienst aan: Vernieuwing UZI-servercertificaat. Deze dienst houdt onder andere in dat u Promedico kunt machtigen om uw UZI-servercertificaat te bewaken. Wij houden dan voor u in de gate wanneer uw certificaat verloopt en zorgen dat vernieuwing tijdig wordt aangevraagd. Dat is niet alleen makkelijk, u bent er ook zeker van dat u altijd over geldige UZI-servercertificaten beschikt.

Services wanneer u Promedico machtigt

  • Bewaken geldigheidstermijn van geïnstalleerde UZI-servercertificaten.
  • Aanvragen PKCS#10-bestand en deze aanmaken indien het UZI-servercertificaat binnen drie maanden gaat verlopen.
  • Aanvragen nieuw UZI-servercertificaat met elektronische identificatie.
  • Monitoren van de gehele procedure en ervoor zorgen dat het UZI-servercertificaat op tijd wordt geleverd.
  • Installeren van het nieuwe UZI-servercertificaat.
  • Actief monitoren van onderhoud en storingen van
  • UZI-servercertificaten via Supportal VZVZ

Bij aanvraag van deze service ontvangt u van ons een formulier om ons te machtigen om namens uw praktijk UZI-servercertificaten aan te vragen.

Meer weten?

Wil u meer weten over het proces van de verlenging van uw UZI-servercertificaat? Bekijk dan hier het proces. Wilt u direct een offerte aanvragen? Bel (030) 601 66 16, mail naar verkoop@promedico.nl of vul het formulier in.

Let op! Het verlengen van het UZI-servercertificaat kunt u niet zelf. U moet dit door Promedico laten uitvoeren.