Werken bij Promedico

Wil jij met vernieuwende ICT het verschil maken in de gezondheidszorg? En dat samen met fijne collega’s en een enthousiaste werkgever? Promedico is een softwareleverancier die zich sterk maakt voor vooruitgang in de zorg onder het motto: beter voor iedereen. Als jij hier een bijdrage aan wil leveren, bekijk dan onze vacatures.

Hart voor de zorg

Bij Promedico werken we niet zomaar aan ICT. Wij werken aan ICT om verbetering en vernieuwing in de zorg te realiseren. En dat is hard nodig. De zorgvraag stijgt en de kosten moeten laag blijven. Tegelijkertijd vinden wij dat zorgverleners alle tijd en ruimte moeten hebben om zorg te verlenen en dat patiënten persoonsgerichte zorg verdienen. Promedico gaat de uitdaging graag aan en dat doen wij met ruim 100 betrokken collega’s, in een informele organisatie waar een prettige en gezonde werksfeer voorop staat.

Zorg voor de medewerkers

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen bij Promedico zich op zijn plek voelt en dat we elke dag gezond en vol energie aan het werk gaan. Vers fruit, massages, hardlooptraining, talentenanalyse, werkplekonderzoek: het draagt hier allemaal aan bij. Naast zorg voor het individu, stimuleren wij ook de collegiale werksfeer. De personeelsvereniging organiseert daarom jaarlijks een aantal uitjes en iedere vrijdagmiddag is er een borrel in onze lounge. Dit beperkt zich niet tot Nederlandse gezelligheid. We hebben een groeiend aantal internationale collega’s die zich helemaal thuis voelen in onze organisatie met platte structuur en open deuren.

Meewerken aan de toekomst

Al ruim 30 jaar voelen wij een maatschappelijke betrokkenheid die verder gaat dan de gezondheidszorg en de medewerkers. Promedico mag zich Lean & Green noemen, wat inhoudt dat wij aantoonbaar bijdragen aan duurzaamheid. Dat is onder andere te zien aan de elektrische auto’s en scooters.

Wij voelen ons ook verantwoordelijk voor de toekomst van de zorg en dragen hier graag in positieve zin aan bij. Het proactief de samenwerking opzoeken met andere ICT-leveranciers in de zorg is hier een goed voorbeeld van. Dit doen wij niet vanuit een financiële motivatie, maar omdat we geloven dat het de zorg beter maakt. Dat is Promedico.